Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen is leuker dan alleen! (R3353)
Ga je mee leuke dingen doen?
Rustige, aardige man (50) zoekt een maatje met wie hij leuke activiteiten kan ondernemen. Hij vindt het moeilijk om alleen activiteiten te ondernemen dus doet dat graag/liever samen met iemand die een gezellige babbel heeft, hij kan vertrouwen en hem ooit over de streep trekt als dat nodig is! Darten, stukje fietsen, samen een drankje drinken op het terras of heb jij als vrijwilliger nog leuke ideeën? Hij staat ervoor open om nieuwe dingen te ondernemen, voorkeur in het weekend of in de avonden!Lees meer
Ben jij een man? (R32470)
Samen een boodschap doen en een ziekenhuisbezoek

Voor een man(1946) ui Zeeland, bekend met een verstandelijke beperking en daarnaast ook last van trillen en wat meer vergeetachtigheid,  zijn we op zoek naar het liefst een mannelijke vrijwilliger die samen met boodschappen kan doen en ook eventueel samen met mij een ziekenhuis bezoek doet (hierin is het van belang dat je ook meeluistert en vragen stelt, indien dit wenselijk is)Tot slot is het fijn als je samen met hem even kan meekijken en vragen die hij heeft rondom zijn huis.  Dit ter ontlasting van zijn zus die verder alles regelt voor hem. Positief zijn, rust en duidelijkheid brengen en complimentjes geven zijn essentieel. Zijn tuin is zijn grote trots!

Voorkeur voor 1x per week in onderling overleg met elkaar.

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »