Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelligheid (3847)
Treinen of fietsen
Ik (man, 1935) met Asperger en een NAH ben op zoek naar gezelschap. Ik praat graag en heb een uitgesproken mening. Door het NAH is mijn geheugen slecht en kan ik in herhaling vallen. Ik hou heel erg van treinen en fiets graag grote afstanden. Van vroeger weet ik nog veel. Zo heb ik 45 jaar in Amerika gewoond, voor NASA gewerkt en veel gereisd. Het lijkt me leuk om samen te fietsen of bij elkaar op de koffie te komen.

HB-3847
Lees meer
Ondersteuning in schoolvakanties (4368)
Lieve rustige vrijwilliger
Voor een jong en warm gezin zoeken we een vrijwilliger die in de schoolvakanties op dinsdagen en/of donderdagen moeder kan ondersteunen met de kinderen. Omdat een paar gezinsleden autisme hebben zijn zij erg gebaad bij structuur en duidelijkheid. Je ondersteunt moeder door met de kinderen een spelletje te doen, even naar de speeltuin te gaan zodat zij haar handen vrij heeft voor andere taken. Ben jij die lieve, rustige en duidelijke vrijwilliger die we zoeken? Neem dan graag contact op!

4368
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »