Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maak jij mijn wereld weer wat groter (R3165)
Samen iets doen, alleen gaat niet
Ik ben een vrouw(1960) bekend met een chronische ziekte. Door mijn vele pijnen is mijn wereld kleiner geworden. Ik wil graag weer een keer naar de stad of fietsen, maar alleen gaat dit niet. Ook een gezellig praatje maken met een kop koffie is welkom of samen erop uit. Zodat er ook nog andere dingen zijn dan behalve mijn pijnen.Ben jij degene die mijn leven wat kleur geeft?
Lees meer
Even tijd voor meisje alleen (R3421)
Actief, zwemmen, spelletje, creatief
We zijn op zoek naar een actieve, lieve en duidelijke vrijwilliger die eens per 1 a 2 weken een paar uur lekker naar buiten wil, samen zwemmen, spelletjes wil doen of creatief bezig wil zijn! Dit samen met een meisje van 11 die graag met jou even haar energie kwijt kan. Vanwege de lichamelijke beperkingen van ouders heeft ze jouw hulp daarbij nodig. Heb jij een auto (voorkeur) en help je dit meisje haar zelfvertrouwen en zelfstandigheid te laten groeien?

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »