Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Speelhulp gezocht (4142)
Spelletjes doen
Hoi! Ik ben een vrolijke, fantasierijke jongen uit 2008 met autisme. Omdat het voor mij lastig is om mee te gaan in een groep, zou het voor mij super fijn zijn als ik op maandag na school 1-op-1 met een lieve vrijwilliger kan spelen. Ik geniet hier enorm van! Vanaf december 2017 sluit mijn zusje (2013) er ook graag bij aan. Daarnaast willen papa en mama ook wel eens samen op pad. Als jij dan een keer op mij en/of mijn zusje zou kunnen passen, zou dat helemaal mooi meegenomen zijn!

HB-4142
Lees meer
Vrijetijdsbesteding (4183)
Pretpark, stad, fietsen
Hoi! Ik ben een positieve jongen (2000) met een licht verstandelijke beperking en ik vind het lastig om zelf invulling te geven aan mijn vrije tijd. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om de stad in te gaan, evenementen zoals een kerstmarkt te bezoeken, naar een pretpark te gaan, te fietsen of te gamen. Toch doe ik dit zelf niet zo snel; daarom ben ik op zoek naar een vrijwilliger die mij mee op pad neemt. Ik ben altijd in voor een geintje en wil graag ontdekken!

HB-4183
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »