Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Invulling vrije tijd + huiswerkbegeleiding
Voor leuke jongens (tweeling) 14 jr.
Voor een leuke jongenstweeling (2005) met autisme & adhd  zoeken we een vrijwilliger die 1-2 middagen in de week met de jongens 1-op-1 wil kijken naar hun planning en huiswerk en een stukje vrije tijd invulling.  Omdat ze op verschillende schoolniveaus zitten en de jongens hun eigen interesses hebben, kunnen ze daar ieder op zich jouw hulp bij gebruiken! Ook zou het super zijn om eens samen met hen te bekijken welke activiteiten je kunt ondernemen in je vrije tijd, denk aan sport, hobby’s of gezellig samen koken (i.p.v. voor de televisie). Vind jij het leuk om deze aardige jongens te helpen met het vergroten van hun structuur & zelfstandigheid, neem dan contact op!

4379
Lees meer
Maatje gezocht 4341)
Dezelfde interesses!
Een lieve en gezellige 22-jarige dame is op zoek naar een maatje! Samen naar Disney of YouTubefilms kijken, gamen, sonic the hedghog liefhebber, dieren en tekenen zijn een paar van haar hobby’s, hierin kan ze haar fantasie kwijt. Door haar overgevoelige spieren en pezen en een licht verstandelijke beperking kan ze een maatje goed gebruiken om leuke dingen te doen. Samen dingen ondernemen is natuurlijk leuker dan alleen! Lijkt jou dit leuk en heb je een aantal uur per week/twee weken over, neem dan snel contact op!

4341
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »