Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Hulp bij sociale vaardigheden (3364)
Wekelijks 1 à 2 uur
Ouders van een liefdevol gezin zoeken een ondersteunende vrijwilliger voor hun 4 zonen, waarvan er enkele autisme hebben, die hun helpt met kennismaken met en leren van sociale vaardigheden en taal. Denk aan het samen spelen, naar de speeltuin en het contact met elkaar en mensen buiten het gezin. Dit kan met meerdere kinderen maar ook soms 1-op-1. Vanwege het kleine netwerk waarop het gezin terug kan vallen, zoeken wij jou!

3364
Lees meer
Samen zwemmen (4058)
Fysiek sterk persoon
Ik (man, 1956) heb een zeer zeldzame ziekte: Cystitis Interstitialus. Hierdoor krijg ik vanuit de blaas zware pijnaanvallen. Sinds dit jaar heb ik maar recht op 30x hydrotherapie. Ik ben erg achteruit gegaan en lig bijna de hele dag op bed. Het zou mij enorm helpen als ik vaker het water in kan! Dit kan alleen onder begeleiding vanwege de aanvallen. Ik ben op zoek naar iemand die fysiek sterk genoeg is om me in het zwembad bij te kunnen staan tijdens een aanval.

HB-4058
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »