Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Buddy gezocht (R3323)
Gezelligheid, kletsen, rolmodel
Voor een meisje (2007) zoeken we een rolmodel/maatje die in overleg over dag/tijd/frequentie (vb. 1 keer per week of 2 weken) met haar leuke dingen wil doen. Omdat haar moeder het niet altijd lukt vanwege haar beperking dit meisje te geven wat ze nodig heeft, is een rolmodel/maatje heel fijn voor haar.

Samen leuke dingen doen: naar de manege, winkelen, wandelen, kletsen, fietsen, make-up/meidendingen! Ben jij enthousiast en tussen 25-30 ongeveer? Laat dan van je horen!
Lees meer
Ga je mee naar het Honk in Rooij? (R3323)
Samen durf ik te gaan!
Voor een kwetsbaar maar ontzettend leuke meid (14) zoeken we een vrijwilliger die haar ophaalt (met fiets/auto) in Nijnsel om samen naar het jeugdhonk te gaan in Sint Oedenrode, zodat ze hier leuke sociale contacten opdoet. Alleen durft en gaat ze niet maar samen wel! Dag en tijd is in overleg, altijd na schooltijd, ’s avonds of in het weekend. Wellicht durft ze het door jou wel om zelf te gaan in de toekomst, prachtig om aan mee te helpen toch?


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »