Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Wandelmaatje gezocht! (R41177)
En een praatje..
Voor een man (1969) zoeken we een gezellig maatje (man/vrouw maakt niet uit, klik moet er zijn, s.v.p. wel 30 +) met wie hij eens per twee weken een stuk kan gaan wandelen, op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Meneer heeft COPD, maar kan een redelijke wandeling maken. Er moet wel rekening gehouden worden met het wandeltempo. Door zijn autisme wil hij graag zijn netwerk uitbreiden. Heb jij tijd om met hem lekker de benen te strekken?
Lees meer
Winkelen, wandelen, kopje koffie (R38666)
Samen erop uit
Voor een vrouw (1952) met een verstandelijke beperking zoeken we een vrijwilliger die eens per zoveel tijd (frequentie, dag en tijd in overleg, mevrouw is erg flexibel!) met haar lekker erop uit wil gaan. Samen het dorp in, kletsen onder het genot van een kopje koffie, lekker wandelen! Door ziekte van haar man moet ze dit alleen doen maar dat is lastig voor haar. Ben jij rustig, laat je mevrouw in haar waarde? Dan zoeken we jou!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »