Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen muziek maken (R35951)
Zie jij muziek ook als middel tot contact?
Ik ben een man (1994) uit Oss en ben bekend met autisme. Ik zou graag iemand ontmoeten, die met mij muziek maakt en daar ook van kan genieten. Ik ben aan het leren om met mensen een praatje te maken. Zie jij dit als een uitdaging? Ik ben rustig, sta open om nieuwe mensen te ontmoeten, ik houd van koken en bakken en speel piano. Maak jij voor deze jongeman zijn wereld groter?
Lees meer
Taalmaatje gezocht (R11111)
Nederlandse les voor Poolse vrouw.
Voor een mevrouw (1975) met autisme zoeken we een (vrouwelijk) vrijwilliger/maatje die met haar 1-op-1 Nederlands wil oefenen, het lesmateriaal heeft ze allemaal in huis. Als ze zich op haar gemak voelt spreekt ze goed Nederlands, als ze zich gespannen voelt is dit lastiger voor haar en trekt ze zich terug. Voorkeur op donderdag of vrijdag of op de andere dagen later in de middag. Kun je omgaan (rustig, geduldig, duidelijk) met iemand die autisme heeft en kun je dus rekening houden met het feit dat ze niet houdt van aanraken en oogcontact? Neem dan contact op.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »