Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Computer- en telefoonles! (R3309)
Leren versturen mail, gebruik tel.
Gezellige, lieve vrouw (1956) met niet- aangeboren hersenletsel (NA), zoekt een geduldige vrijwilliger die haar kan helpen bij eenvoudige computerwerkzaamheden. Wegwijs maken op het internet, helpen met het versturen van e-mails en bijvoorbeeld haar rooster van haar werk controleren. Dit opschrijven en herhalen, zodat ze dit op den duur zelfstandig kan. Door haar NAH vergeet ze snel de handelingen. Kan jij haar op weg helpen?

Lees meer
Gezelschaps maatje gezocht (R39059)
Nuchtere en gezellige jongeman
Ik ben een jongeman (1992) uit Odiliapeel die op zoek is naar een maatje om samen een praatje te maken en die ook een oogje in het zeil kan houden hoe het met me gaat. Daarnaast mag je me bevragen hoe ik het in het huishouden doe, dit stimuleert mij om zaken aan te pakken! Mijn hobby’s zijn voetbal en met vrienden leuke dingen ondernemen. Door een auto ongeluk heb ik nu een Niet aangeboren hersenletsel (NAH).
Ik kan mezelf het beste omschrijven als een harde werker, niet lullen maar poetsen instelling, ik ben nuchter, in voor een praatje en houd van gezelligheid. Ook sta ik graag voor anderen klaar. Ik zou het heel leuk vinden als je reageert!

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »