Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Rustige, zachtaardige jongen zoekt contact (R42803)
Samen interesses delen!
Ik ben een rustige, zachtaardige en afwachtende jongen (2004) uit Odiliapeel, bekend met autisme en depressie die hulp zoekt bij mijn vrijetijdsbesteding. Ik zou het heel fijn vinden als je mij uitnodigt om samen activiteiten te ondernemen voor in de avonduren en vooral in het weekend. Dit zou mijn plezier alleen maar kunnen vergroten. Ik heb brede interesses: schaken, koken en sporten vind ik heel leuk, ook wandel ik graag. Het zou fijn zijn als je expertise hebt in autisme en depressie. Spreekt dit je aan, neem dan contact op om samen kennis te maken met elkaar!
Lees meer
Wandel- en/of fietsmaatje, samen erop uit (R37756)
Hulp nodig i.v.m. een visuele beperking
Ik ben een vrouw (1966) uit Berghem en zoek een fiets- en/of wandelmaatje om er gezellig op uit te gaan. Sinds kort ben ik volledig blind en heb ik dierbaren verloren. Ik maak gebruik van een blindegeleidestok en van een tandemfiets, mogelijk ga ik in de toekomst gebruik maken van een blindegeleide hond. Gezelligheid, positiviteit en openheid zijn karaktereigenschappen van me. Ben jij gezellig en sociaal en heb je zin om er samen met mij op uit te gaan? Neem dan contact op.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »