Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje om leuke dingen mee te doen (R2975)
Koken, muziek luisteren, computer
Ik ben een vrouw van 39 jaar met verschillende hobby’s zoals koken, muziek luisteren, technische dingen op de computer/sites uit proberen, ontwerpen van posters (vrijwilligerswerk) en Get Aut (groep voor mensen met autisme) opgezet. Maar toch zou ik graag samen met iemand leuke dingen gaan ondernemen (1 keer per maand) omdat ik dat alleen lastig vind, ik heb een vorm van autisme. Bijvoorbeeld fietsen, (bos)wandelen of iets anders sportief uitproberen, samen eten koken (om recepten uit te proberen), spelletjes spelen, korte creatieve cursus doen, gaan winkelen, restaurant, café of museum bezoeken. Ben jij een vrouw of man die dit leuk vindt? Dan hoop ik dat je reageert op deze advertentie.
Lees meer
Maatje gezocht (R3189)
Uitdagende situatie
Houdt jij van een uitdaging? Voor een zachtaardige man (1950) met een verstandelijke beperking zoeken we een vrijwilliger die in overleg wat met hem wil ondernemen. Hij gaat er graag op uit met de auto en dan lekker ergens koffie drinken. 1x per week met voorkeur op de woensdag ochtend tussen 9.30-12.00 uur. Zijn vrouw is dan naar de dagbesteding en kan hij rustig weg, zijn vrouw wordt anders erg onrustig als hij niet thuis is als zij wel thuis is. Dit stel is alle twee beperkt en het gaat om een bijzondere situatie.

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »