Dag van de Mantelzorger

A.s. zaterdag is het de Dag van de Mantelzorger. Zoals u in de bijlage/op de afbeelding ziet heeft gemeente Oss hier een verrassingstasje voor ter attentie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten (tot 1 november aanmelden). Kom je niet uit Oss? Kijk dan eens op de website van uw gemeente wat er voor u mogelijk is!
Dag van de Mantelzorger
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Heb jij een lieve hond? (41937)
Dan zoek ik jou!
Ik ben een vrouw (10-07-19682) uit Heesch en ik ben op zoek naar een vrijwilligster (vrouwelijk) met een hond. Doel is samen gaan wandelen, om zo van mijn angsten voor honden af te komen. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger wat ervaring heeft rondom angsten. Ik heb wel professioneel hulp die mij ook hierin ondersteunt.
Lees meer
Handige vrijwilliger gezocht (V000.877)
En gezelligheid, dat natuurlijk ook.
Ik ben een sociale, gezellige man (1952) en opzoek naar een handige, gezellige vrijwilliger die net als ik van de moderne opvattingen is. Doordat mijn zenuwstelsel is aangetast gaat mijn gezondheid steeds verder achteruit waardoor ik steeds meer ben aangewezen op anderen. Houdt jij ook van tuinieren, klusjes doen en wil jij samen met mij buitenshuis leuke activiteiten ondernemen? Dan ben jij de vrijwilliger die ik zoek.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »