Dag van de Mantelzorger

A.s. zaterdag is het de Dag van de Mantelzorger. Zoals u in de bijlage/op de afbeelding ziet heeft gemeente Oss hier een verrassingstasje voor ter attentie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten (tot 1 november aanmelden). Kom je niet uit Oss? Kijk dan eens op de website van uw gemeente wat er voor u mogelijk is!
Dag van de Mantelzorger
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Leuk gezelschap gezocht (R37758)
Wil je met mij leuke dingen ondernemen?
Ik ben een vriendelijk, energiek en creatief meisje (2006) uit Oss en bekend met ADHD. Graag zoek ik gezelschap van een man/ vrouw tussen de 18 en 25 jaar om samen te kletsen en leuke dingen te doen. Het zou fijn zijn als je me kan helpen met vertrouwen opbouwen en het aangaan van sociale contacten. Mijn hobby’s zijn tekenen, dansen, muziek luisteren, zwemmen en zingen. Ik ben een echte paardenfan. Zie jij het zitten om wekelijks met mij af te spreken, dan maak ik graag kennis met je!
Lees meer
Actieve man zoekt maatje (R34164)
Samen hobby's delen
Actieve man (73) zoekt een vrijwilliger om zijn hobby’s mee te delen. Door zijn autisme is hij gebaat bij duidelijkheid en waar hij aan toe is. Hij houdt van wandelen, computeren, kijken naar en praten over googheltrucs, circus en cabaret en de krant lezen. Vind jij het leuk om eens per week deze meneer te vergezellen en ben jij duidelijk in jouw communicatie? Reageer!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »