Dag van de Mantelzorger

A.s. zaterdag is het de Dag van de Mantelzorger. Zoals u in de bijlage/op de afbeelding ziet heeft gemeente Oss hier een verrassingstasje voor ter attentie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten (tot 1 november aanmelden). Kom je niet uit Oss? Kijk dan eens op de website van uw gemeente wat er voor u mogelijk is!
Dag van de Mantelzorger
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ben jij een man? (R32470)
Samen een boodschap doen en een ziekenhuisbezoek

Voor een man(1946) ui Zeeland, bekend met een verstandelijke beperking en daarnaast ook last van trillen en wat meer vergeetachtigheid,  zijn we op zoek naar het liefst een mannelijke vrijwilliger die samen met boodschappen kan doen en ook eventueel samen met mij een ziekenhuis bezoek doet (hierin is het van belang dat je ook meeluistert en vragen stelt, indien dit wenselijk is)Tot slot is het fijn als je samen met hem even kan meekijken en vragen die hij heeft rondom zijn huis.  Dit ter ontlasting van zijn zus die verder alles regelt voor hem. Positief zijn, rust en duidelijkheid brengen en complimentjes geven zijn essentieel. Zijn tuin is zijn grote trots!

Voorkeur voor 1x per week in onderling overleg met elkaar.

Lees meer
Positief, hart luchten (R3435)
Gelijkwaardigheid & gezelligheid!
Gezellige vrouw (41) is op zoek naar een net zo gezellige vrouw met wie ze er op uit kan, een spelletje kan spelen maar vooral met wie ze leuk kan kletsen. Door een fout tijdens een operatie zit ze in een rolstoel en heeft daarnaast last van astma en reuma. Ondanks deze beperkingen staat ze positief in het leven maar heeft ze behoefte aan wat aanspraak! Een terrasje, bioscoop, shoppen of een luchtje scheppen. Heb jij op de vrijdagmiddag, zaterdag of zondagmiddag een paar uurtjes per 1 à 2 weken tijd?


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »