De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds

Afgelopen maandag, 8 oktober is er een nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds live gegaan, de zogenaamde merkfilm, in combinatie met een speciale oproep op televisie met aandacht voor Maatjes Gezocht. Bekijk de merkfilm en de speciale oproep voor Maatjes hier.

Tot en met 21 oktober zie je deze spot ook op alle grote landelijke zenders. Wil jij ook maatje worden? Bekijk onze vacatures.
De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen naar buiten (V000.849)
Werk jij mee aan mijn zelfvertrouwen?
Ik ben een lieve, actieve jonge meid (2009) die i.v.m. sociaal emotionele achterstand en doofheid veel aandacht vraagt van mijn zus en alleenstaande moeder. Voor mijn doofheid heb ik ci implantaten die mij helpen met horen en waardoor ik kan praten maar ik wel een achterstand in taal heb. Zodat mijn moeder en zus even op adem kunnen komen zoek ik een spontane vrijwilligster die samen met mij buiten wil spelen. Samen skeeleren, fietsen of zwemmen vind ik erg leuk. Ook ben ik graag creatief bezig en ben ik een paardenliefhebber. Ben jij degene die samen met mij op pad wil en bijdraagt aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen?
Lees meer
Samen op zoek (V000.788)
Vrije tijd invullen
Ga jij met mij op onderzoek naar passende vrije tijdsactiviteiten? Ik jonge man, (1997) normaal begaafd met epilepsie, ben op zoek naar een jonge vrijwilliger (20-30 jaar) met humor. En die mij kan helpen bij het invullen van mijn vrijetijd. Mijn vroegere vrije tijds-activiteiten kan ik niet meer actief doen. IK heb bij het vinden van nieuwe leuke en passende activiteiten stimulans en begeleiding nodig Ben jij degene die met mij op zoek gaat en deel jij mijn passie voor voetbal en Formule 1, dan zoek ik jou!


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »