De week tegen eenzaamheid

Deze week is het de Week tegen de Eenzaamheid. Om extra aandacht te vragen voor dit thema heeft de coalitie Eenzaamheid Meierijstad een nieuwsbrief gemaakt. Deze nieuwsbrief is te lezen via deze link.

Wil je meer weten over eenzaamheid en wat de coalitie in de gemeente allemaal doet?
Neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina Omzien Naar Elkaar.

Wil je als inwoner, organisatie, ondernemer of bijvoorbeeld lid van een vereniging, iets betekenen in de strijd tegen eenzaamheid dan komen we graag met je in contact! Stuur ons dan een berichtje:
m.brakke@welzijndemeierij.nl (voor Schijndel)
n.zomer@welzijndemeierij.nl (voor St.Oedenrode)
esther.debie@ons-welzijn.nl (voor Veghel)

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.
De week tegen eenzaamheid

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ondersteunen van vader met dochter V004.188
Samen naar buiten, tekenen of een spel spelen.
Voor een lieve man (1970) uit Oss bekend met NAH zijn we op zoek naar een leuke en vlotte vrijwillig(st)er die als de kinderen op vrijdag bij hem zijn, kan ondersteunen in het contact met de jongste dochter van 11. Vanwege zijn beperking lukt dit niet alleen om samen iets te ondernemen. De dochter houdt van bordspellen, tekenen en naar buiten gaan. Help jij deze vader in contact en om samen iets te ondernemen en er een fantastische middag van te maken. De hulp is wenselijk op de vrijdagmiddag, dan zijn de kinderen bij hun vader.
Lees meer
Ga jij er met mij op uit? (V006.020)
Fietsen, naar de bossen...
Ga jij er met mij op uit? Ik ben een jongen van 15 jaar die opzoek is naar een mannelijke vrijwilliger, tussen de 25 en 50 jaar,die met mij eropuit wil. Ik heb veel energie; dat heeft te maken met mijn ADHD en autisme. Ik ga graag de natuur in om tot rust te komen en lekker bezig te zijn. Ook houd ik van gamen. Wil jij 1x in de maand op zaterdag, met mij fietsen, naar de bossen en lekker de natuur in? Meld je dan aan! Ik heb er zin in!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »