De week tegen eenzaamheid

Deze week is het de Week tegen de Eenzaamheid. Om extra aandacht te vragen voor dit thema heeft de coalitie Eenzaamheid Meierijstad een nieuwsbrief gemaakt. Deze nieuwsbrief is te lezen via deze link.

Wil je meer weten over eenzaamheid en wat de coalitie in de gemeente allemaal doet?
Neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina Omzien Naar Elkaar.

Wil je als inwoner, organisatie, ondernemer of bijvoorbeeld lid van een vereniging, iets betekenen in de strijd tegen eenzaamheid dan komen we graag met je in contact! Stuur ons dan een berichtje:
m.brakke@welzijndemeierij.nl (voor Schijndel)
n.zomer@welzijndemeierij.nl (voor St.Oedenrode)
esther.debie@ons-welzijn.nl (voor Veghel)

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.
De week tegen eenzaamheid

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen praten (V000.804)
Samen dingen ondernemen
Ik ben een vriendelijke, gevoelige jongen (2010) met ADHD en ASS, die moeilijk aansluiting kan vinden bij andere kinderen. Daarom voel ik me soms eenzaam en onbegrepen. Ik zou het zo heerlijk vinden als er een maatje zou zijn , die eens in de week of 2 weken na school mij wat extra aandacht geeft en mij helpt wat meer zelfvertrouwen op te bouwen. Ik houdt van sporten spelletjes en ravotten. Heb jij tijd en mogelijkheden? Misschien in relatie met je studie. Lees meer
Breng jij ons naar school? (R2984)
Super fijn om zo moeder te ontlasten
Breng jij drie lieve, jonge kinderen (2011, 2013, 2015) naar de Nicolaasschool? Door de ziekte van moeder zijn de ochtenden voor haar erg zwaar. De school is vlakbij de woning van het gezin. Mocht je eerder willen komen om te helpen met het ochtendritueel dan is dat heel fijn, maar ook als je alleen kan wegbrengen is moeder hier heel erg mee geholpen! De school start om 8.30 uur. Ook zou ophalen erg fijn zijn of na school aanwezig zijn voor de kinderen en met de kinderen bezig zijn, zodat moeder ontlast wordt en kan bij tanken en de week makkelijker door kan komen. Alle hulp is wenselijk, dus heb jij een ander aanbod, laat het weten!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »