Gedicht - vrijwilliger zijn

Vrijwilliger zijn is vrijwillig maar niet vrijblijvend.
Vrijwilliger zijn is verbonden maar niet gebonden.
Vrijwilliger zijn is onbetaalbaar maar niet te koop.
Vrijwilliger zijn is positief doen met als enig doel voor je jezelf én voor de ander een goed gevoel.

Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen is leuker dan alleen! (R3353)
Ga je mee leuke dingen doen?
Rustige, aardige man (50) zoekt een maatje met wie hij leuke activiteiten kan ondernemen. Hij vindt het moeilijk om alleen activiteiten te ondernemen dus doet dat graag/liever samen met iemand die een gezellige babbel heeft, hij kan vertrouwen en hem ooit over de streep trekt als dat nodig is! Darten, stukje fietsen, samen een drankje drinken op het terras of heb jij als vrijwilliger nog leuke ideeën? Hij staat ervoor open om nieuwe dingen te ondernemen, voorkeur in het weekend of in de avonden!Lees meer
Uitdaging; op zoek naar een vriendinnetje (R39667)
Help jij mij?
Ik ben een lief, open en enthousiast meisje van 13 jaar uit Berghem. Ik ben opzoek naar een vrouwelijk maatje die me helpt in het vinden van een passend leeftijdsgenootje waar ik af en toe mee kan afspreken. Daarnaast is het leuk als we samen leuke dingen doen. Naast dat ik naar school ga, zit ik normaal gesproken op zwemmen en dansen. Verder vind ik het erg leuk om te tekenen, knutselen, te spelen en ben ik dol op dieren. Ik weet erg goed wat ik wil en ga daarvoor. Ik zit op het speciaal In overleg onderwijs en heb daarom bij sommige dingen wat meer hulp nodig. Het zou fijn zijn als jij me daarbij wil helpen. Zie jij het zitten om mij hierbij te helpen, dan hoor ik het graag!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »