Introductiecursus 25 oktober

Voor alle nieuwe vrijwilligers is er de welbekende 'introductiecursus'. De datum van de eerste volgende introductie cursus is 25 oktober 2018. Alle genodigden ontvangen een mail met daarin o.a. het adres en de tijd. Geeft u uzelf vooral op als u dit jaar als vrijwilliger van start bent gegaan of binnenkort van start gaat!

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Lieve, jeugdige vrijwilliger voor actieve meid (32003)
Kun jij grenzen aangeven?
Voor een moeder met haar dochter (2012) zoeken we een (jonge) vrijwilliger die met dit meisje leuke dingen kan doen; creatief bezig zijn, lekker naar buiten! En haar kan leren taken af te maken, ze is namelijk snel afgeleid. Goed grenzen aangeven is dus belangrijk! Kun je wekelijks een paar uur na schooltijd (voorkeur ma of di)? Laat dan van je horen!
Lees meer
Lieve oppas, meisje met autisme (V005.258)
Lief en warm gezin
Lieve oppas voor meisje met autisme (2010) gezocht. Lief en warm gezin Voor een spontaan, vrolijk meisje (uit 2010) zoeken we een rustige, lieve oppas die er voor haar kan zijn als haar ouders samen een keertje weg gaan op een avond in het weekend. In afstemming met jou over frequentie, dag en tijd uiteraard (bijv. 1 keer per maand), er staat een kleine vergoeding tegenover. Door haar autisme zijn duidelijkheid en structuur erg belangrijk. Ze heeft twee oudere zussen van 15 maar het botst als zij oppassen op hun jongere zusje. Kun jij ouders ontlasten dat zij zonder zorgen een keertje een avondje uit gaan?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »