Leuke bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers uit Oss

Leuke bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers uit Oss

Vanuit We Matter, gemeente Oss en ONS welzijn worden er zowel ’s middags als ’s avonds leuke en ontspannende bijeenkomsten georganiseerd voor jonge mantelzorgers. Bekijk de flyers voor meer informatie en deel dit met mensen waarvan jij denkt dat die voor hen iets moois kan bieden!

 


Leuke bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers uit Oss
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje om leuke dingen mee te doen (R2975)
Koken, muziek luisteren, computer
Ik ben een vrouw van 39 jaar met verschillende hobby’s zoals koken, muziek luisteren, technische dingen op de computer/sites uit proberen, ontwerpen van posters (vrijwilligerswerk) en Get Aut (groep voor mensen met autisme) opgezet. Maar toch zou ik graag samen met iemand leuke dingen gaan ondernemen (1 keer per maand) omdat ik dat alleen lastig vind, ik heb een vorm van autisme. Bijvoorbeeld fietsen, (bos)wandelen of iets anders sportief uitproberen, samen eten koken (om recepten uit te proberen), spelletjes spelen, korte creatieve cursus doen, gaan winkelen, restaurant, café of museum bezoeken. Ben jij een vrouw of man die dit leuk vindt? Dan hoop ik dat je reageert op deze advertentie.
Lees meer
Oppas voor twee leuke kids gezocht (R32010)
Waarvan 1 autisme met behoefte aan structuur
Voor een lief gezin met twee kinderen zijn we op zoek naar een lieve oppas die ouders kunnen vragen als ze er samen eens tussenuit willen. Doordat hun zoon autisme heeft, is structuur en duidelijkheid erg belangrijk voor hem. Zou jij hen dit kunnen bieden en mogen ouders jou bellen zodat jullie samen kunnen overleggen wanneer je kan ondersteunen?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »