Mantelzorger? Gratis cursus - blijf in balans

Mantelzorg overkomt je. Blijf in balans en maak gebruik van deze gratis cursus. Vijf bijeenkomsten en een terugkomst bijeenkomst.

19 maart
2 april
16 april
7 mei
21 mei
25 juni

Tijd: 9.30 - 11.30 uur
Locatie: ontmoetingscentrum Meteoor in Oss

Voor meer informatie zie de flyer.

Mantelzorger? Gratis cursus - blijf in balans

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ondersteunen van vader met dochter V004.188
Samen naar buiten, tekenen of een spel spelen.
Voor een lieve man (1970) uit Oss bekend met NAH zijn we op zoek naar een leuke en vlotte vrijwillig(st)er die als de kinderen op vrijdag bij hem zijn, kan ondersteunen in het contact met de jongste dochter van 11. Vanwege zijn beperking lukt dit niet alleen om samen iets te ondernemen. De dochter houdt van bordspellen, tekenen en naar buiten gaan. Help jij deze vader in contact en om samen iets te ondernemen en er een fantastische middag van te maken. De hulp is wenselijk op de vrijdagmiddag, dan zijn de kinderen bij hun vader.
Lees meer
Ook graag actief in de buitenlucht? (V006.459)
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een gezin wat bestaat uit moeder, zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar) en zijn op zoek naar een leuk maatje die samen met ons erop uit wil gaan (soms samen of soms apart).

Mijn zoon van 13 jaar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zou het heel leuk vinden om samen met jou op pad te gaan. Mijn zoon heeft autisme en ADD, hierdoor zijn structuur en duidelijkheid belangrijk. Hij houdt van een wandeling in de natuur, van dieren, van techniek en van gamen. Een grapje op z’n tijd vindt hij leuk, hij is sportief en gevoelig. Mijn creatieve, gevoelige dochter van 11 jaar met gevoel voor humor houdt ook van een wandeling in de natuur en is ook een dierenvriend. Verder houdt ze van spelletjes en tiktok filmpjes maken. Ze heeft een schildklieraandoening, waardoor ze wat sneller vermoeid kan zijn en doet de dingen graag in haar eigen tempo. Voor ons zou het heel fijn zijn als je 1 keer per maand wat zou kunnen betekenen hierin. Spreekt je dit aan, reageer dan snel op deze vacature.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »