Nieuwsbrief december 2019

Het jaar 2019 loopt alweer bijna op zijn einde, tijd voor een nieuwsbrief. Er is weer veel gebeurd afgelopen half jaar. Na beiden meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Blink hebben in september zowel Doreth van de Riet als Ria de Vent hun 'nest' verlaten en zijn zij elders binnen de organisatie een andere uitdaging aangegaan. Op zoek naar nieuwe collega's is altijd weer een lastige klus, maar we zijn erg trots en blij met onze nieuwe collega's Suzan en Nienke. Verderop in deze nieuwsbrief stellen zij zich aan u voor! Ook een woord van Doreth en Ria volgt...

Lees verder

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Breng jij ons naar school? (R2984)
Super fijn om zo moeder te ontlasten
Breng jij drie lieve, jonge kinderen (2011, 2013, 2015) naar de Nicolaasschool? Door de ziekte van moeder zijn de ochtenden voor haar erg zwaar. De school is vlakbij de woning van het gezin. Mocht je eerder willen komen om te helpen met het ochtendritueel dan is dat heel fijn, maar ook als je alleen kan wegbrengen is moeder hier heel erg mee geholpen! De school start om 8.30 uur. Ook zou ophalen erg fijn zijn of na school aanwezig zijn voor de kinderen en met de kinderen bezig zijn, zodat moeder ontlast wordt en kan bij tanken en de week makkelijker door kan komen. Alle hulp is wenselijk, dus heb jij een ander aanbod, laat het weten!
Lees meer
Ook graag actief in de buitenlucht? (V006.459)
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een gezin wat bestaat uit moeder, zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar) en zijn op zoek naar een leuk maatje die samen met ons erop uit wil gaan (soms samen of soms apart).

Mijn zoon van 13 jaar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zou het heel leuk vinden om samen met jou op pad te gaan. Mijn zoon heeft autisme en ADD, hierdoor zijn structuur en duidelijkheid belangrijk. Hij houdt van een wandeling in de natuur, van dieren, van techniek en van gamen. Een grapje op z’n tijd vindt hij leuk, hij is sportief en gevoelig. Mijn creatieve, gevoelige dochter van 11 jaar met gevoel voor humor houdt ook van een wandeling in de natuur en is ook een dierenvriend. Verder houdt ze van spelletjes en tiktok filmpjes maken. Ze heeft een schildklieraandoening, waardoor ze wat sneller vermoeid kan zijn en doet de dingen graag in haar eigen tempo. Voor ons zou het heel fijn zijn als je 1 keer per maand wat zou kunnen betekenen hierin. Spreekt je dit aan, reageer dan snel op deze vacature.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »