Oproep speciaal voor het land van Cuijk

Natuurlijk is het zo dat wij bij Blink in onze hele regio vrijwilligers heel graag zien komen bij Blink! Maar... we constateren dat we in het LAND VAN CUIJK extra moeite moeten doen om de vrijwilligers te vinden. En ze zijn er vast!

Denk jij nu, dat ben ik! Of… Hallo hier ben ik!! Neem dan met ons contact op en wij zorgen voor een goede match tussen jou en de hulpvrager die zo hard op jou zit te wachten.

Geen tijd, maar je ken wel iemand?
Attendeer deze persoon op onze website, www.blinkuit.nl. Jouw hulp is goud waard! Wil je eerst meer informatie, dan kan ook, info@blinkuit.nl. Wil je rechtstreeks contact met de consulent van LAND VAN CUIJK, mail dan naar Irma Brands. Zij is er voor al je vragen. I.brands@blinkuit.nl

Doen! Bedankt!
Oproep speciaal voor het land van Cuijk
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Heb jij een positieve levens instelling? (R33683)
Gaan wij er samen op uit?
Ik ben een man (1950) uit Oss. Depressieve klachten zijn mij niet vreemd. In de praktijk is gebleken dat ik het een uitdaging vind om mijn leven een goede invulling te geven en loop regelmatig tegen sociale isolatie aan. Daarom ben ik op zoek naar iemand die mij wil en kan motiveren om sociaal actiever te worden en tijdens deze activiteit ook een luisterend oor biedt.

Omdat ik begaan ben met anderen, ben ik geneigd om mezelf te veel weg te cijferen en daardoor weer in mijn isolement terug te vallen. Dat maakt het voor mij moeilijk om de juiste stappen te zetten in het aangaan van sociale contacten. Hierdoor ben ik onzeker geworden en wanneer we samen op pad gaan voor bv een wandeling of een andere activiteit kan ik positieve ervaringen opdoen en makkelijker uit mijn isolement komen. Ik hoop dat we de klik hebben en we samen veel leuke activiteiten gaan ondernemen.
Lees meer
Samen praten (R3429)
Samen dingen ondernemen
Ik ben een vriendelijke, gevoelige jongen (2010) met ADHD en ASS, die moeilijk aansluiting kan vinden bij andere kinderen. Daarom voel ik me soms eenzaam en onbegrepen. Ik zou het zo heerlijk vinden als er een maatje zou zijn , die eens in de week of 2 weken na school mij wat extra aandacht geeft en mij helpt wat meer zelfvertrouwen op te bouwen. Ik houdt van sporten spelletjes en ravotten. Heb jij tijd en mogelijkheden? Misschien in relatie met je studie. Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »