Positieve gezondheid cursus

Voor iedereen die interesse heeft in de cursus Positieve Gezondheid: u bent welkom op 3 informatieve ochtenden waarbij u aan de slag gaat om uw leven positief te beïnvloeden, ondanks eventuele tegenslagen. Zie de uitnodiging in de bijlage/link staan.

De data waarop de cursus gegeven wordt:

  • In het PieterBrueghelHuis in Veghel op: 2, 16 en 30 oktober.
  • In het Maasziekenhuis Beugen op: 25 oktober, 8&22 november.
De kosten voor deelname zijn voor 3 ochtenden €50.00 voor leden van Pantein Extra, €100.00 voor niet leden, incl. koffie/thee met iets lekkers en een naslagwerk. Mensen die aanvullend verzekerd zijn vij CZ of VGZ krijgen de kosten volledig vergoed.

Bekijk hier de flyer.

Positieve gezondheid cursus
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje gezocht (R3100)
Activiteiten + gezelschap
Vrouw van middelbare leeftijd met licht verstandelijke beperking zoekt een gezellig maatje om leuke actieve dingen mee te doen, maar ook gezelligheid is belangrijk. Wie vindt het leuk om met haar op pad te gaan.


Lees meer
Ben jij ook gek op jonge kinderen? (R3011)
Ondersteuning in een gezin erg welkom
Voor een jong gezin met 2 kinderen (2016 en 2018) uit Oss met een moeder (1981) die een chronische beperking heeft en een laag energieniveau en vader die fulltime werkzaam is en een behoorlijke belaste mantelzorger is. Zijn we op zoek naar een vrijwilliger die in dit gezin 1 of meerdere keren in de week kan ondersteunen als speelhulp/ ondersteuning met de kinderen zodat vader en ook moeder ontlast kan worden.

Door corona werkt vader nu ook volledig thuis en ook de kinderen zijn fulltime thuis. Dit heeft veel impact op zowel moeder als vader en zouden letterlijk handen erg welkom zijn. In tijden van corona zou dit ook als tijdelijke oplossing digitaal kunnen zijn en bijvoorbeeld met het oudste kindje videobellen en op deze manier samen schoolwerk of een spelletje te doen. Zo ontstaat er ruimte voor moeder om 1 op 1 met het ander kind bezig te zijn of als de jongste slaapt even zichzelf wat kunnen terugtrekken doordat er door de vrijwilliger met het oudste kind iets gedaan wordt. Heb je een idee, laat het weten. Hulp is erg welkom. Door corona is de vraag nu meer urgenter geworden. Vanwege dat moeder in de kwetsbare doelgroep zit, wordt er zorgvuldig gekeken wat wel en niet kan binnen dit gezin.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »