Uitnodiging voor vrijwilligers

Ook dit jaar hebben we voor onze actieve Uitblinkers (de vrijwilligers van Blink), als dank voor hun inzet, weer een eindejaarsbijeenkomst gepland. Een ontmoeting onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Binnen ons werkgebied, hebben we drie locaties gekozen. Uiteraard krijgt u nog een persoonlijke uitnodiging per mail. Maar, de data zijn imiddels al bekend, dus bent u actief als vrijwilliger noteer dan alvast de volgende datum uit de regio waar u bij hoort:

Land van Cuijk: 19 november 2018 te Cuijk
Regio Uden/Boekel/Meierijstad: 29 november te Uden
Regio Oss e.o. 29 november te Oss 

(Mocht u niet kunnen kunt op de data in u regio, neemt u dan contact met ons op dan kunnen we u uitnodigen in een andere regio. Of geeft u het zelf aan). Locatie en tijden maken we bekend in de uitnodiging die jullie t.z.t. per mail ontvangen.
Uitnodiging voor vrijwilligers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen boodschappen doen? (R2696)
Ik geholpen en jij mogelijk ook
Wie gaat met mij naar de Jumbo krinkelhoek! Op donderdagmiddag ga ik (man 1964) altijd mijn boodschappen doen voor mij en mijn moeder. Ik doe dit altijd samen met mijn moeder, maar zij kan dit niet meer vanwege haar beperking. Door mijn lichamelijke beperking zit ik in een elektrische rolstoel en kan wel hulp gebruiken om alles veilig thuis te krijgen. Alleen lukt dit niet, wel samen met jou. (evt doe je jouw boodschappen ook!) Ik heb een auto!
Lees meer
Ben jij ook gek op jonge kinderen? (R3011)
Ondersteuning in een gezin erg welkom
Voor een jong gezin met 2 kinderen (2016 en 2018) uit Oss met een moeder (1981) die een chronische beperking heeft en een laag energieniveau en vader die fulltime werkzaam is en een behoorlijke belaste mantelzorger is. Zijn we op zoek naar een vrijwilliger die in dit gezin 1 of meerdere keren in de week kan ondersteunen als speelhulp/ ondersteuning met de kinderen zodat vader en ook moeder ontlast kan worden.

Door corona werkt vader nu ook volledig thuis en ook de kinderen zijn fulltime thuis. Dit heeft veel impact op zowel moeder als vader en zouden letterlijk handen erg welkom zijn. In tijden van corona zou dit ook als tijdelijke oplossing digitaal kunnen zijn en bijvoorbeeld met het oudste kindje videobellen en op deze manier samen schoolwerk of een spelletje te doen. Zo ontstaat er ruimte voor moeder om 1 op 1 met het ander kind bezig te zijn of als de jongste slaapt even zichzelf wat kunnen terugtrekken doordat er door de vrijwilliger met het oudste kind iets gedaan wordt. Heb je een idee, laat het weten. Hulp is erg welkom. Door corona is de vraag nu meer urgenter geworden. Vanwege dat moeder in de kwetsbare doelgroep zit, wordt er zorgvuldig gekeken wat wel en niet kan binnen dit gezin.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »