Vanaf najaar 2020 lotgenotengroep Gedeeld Verdriet

Voor kinderen tot 12 en vanaf 12
De lotgenotengroep geeft jongeren de gelegenheid open te communiceren over hun ervaringen en gevoelens, vragen te stellen die ze nog hebben, hun eenzaamheid te verminderen, herkenning te vinden bij anderen en hun eigen kracht aan te boren om met het verlies om te gaan. Een lotgenotengroep werkt preventief. Voor meer informatie over de groep en hoe op te geven: download hieronder de flyer!

Kinderen van 8 - 12 jaar
Jongeren van 12 - 18 jaar

Vanaf najaar 2020 lotgenotengroep Gedeeld Verdriet

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ben jij mij gezelschap? (V000.830)
Voor een fijn gesprek / activiteit
Ik ben een lieve en rustige vrouw (1973) en somsdruk in gedachten waardoor ik opzoek ben naariemand die mij meer rust kan bieden. Ben jij een initiatiefrijke en gezellige vrouw die met mij eenfijn gesprek kan voeren en leuke activiteiten wilondernemen? Dan ben jij degene die ik zoek.
Lees meer
Lieve oppas, meisje met autisme (V005.258)
Lief en warm gezin
Lieve oppas voor meisje met autisme (2010) gezocht. Lief en warm gezin Voor een spontaan, vrolijk meisje (uit 2010) zoeken we een rustige, lieve oppas die er voor haar kan zijn als haar ouders samen een keertje weg gaan op een avond in het weekend. In afstemming met jou over frequentie, dag en tijd uiteraard (bijv. 1 keer per maand), er staat een kleine vergoeding tegenover. Door haar autisme zijn duidelijkheid en structuur erg belangrijk. Ze heeft twee oudere zussen van 15 maar het botst als zij oppassen op hun jongere zusje. Kun jij ouders ontlasten dat zij zonder zorgen een keertje een avondje uit gaan?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »