28 oktober - thema-avond Autisme en werk

Zie de flyer voor alle info.
Wellicht tot dan!


28 oktober - thema-avond Autisme en werk
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen praten (R3429)
Samen dingen ondernemen
Ik ben een vriendelijke, gevoelige jongen (2010) met ADHD en ASS, die moeilijk aansluiting kan vinden bij andere kinderen. Daarom voel ik me soms eenzaam en onbegrepen. Ik zou het zo heerlijk vinden als er een maatje zou zijn , die eens in de week of 2 weken na school mij wat extra aandacht geeft en mij helpt wat meer zelfvertrouwen op te bouwen. Ik houdt van sporten spelletjes en ravotten. Heb jij tijd en mogelijkheden? Misschien in relatie met je studie. Lees meer
Middag spelen met twee lieve meiden (R32469)
Ter ondersteuning van moeder
Een lief gezin zoekt een vrijwilliger die lekker met de meiden wil bezig zijn; creatief, naar buiten, leuke dingen doen! Dit om moeder te ontlasten omdat het voor haar veel energie kost om hen de aandacht te geven die ze nodig hebben. De jongedames zijn 3 en 5 en kunnen goed samen spelen, zijn lekker aanwezig en temperamentvol! Daarnaast is een luisterend oor voor moeder ook erg fijn. Kun jij ze dit geven, samen in overleg over de dag(en) omdat hun vader onregelmatig werkt, eens per week is al heel fijn!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »