28 oktober - thema-avond Autisme en werk

Zie de flyer voor alle info.
Wellicht tot dan!


28 oktober - thema-avond Autisme en werk
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Squashmaat gezocht (1495)
Samen sporten
Squashmaatje gezocht! Ik ben een leuke, vriendelijke man (1962) met een verstandelijke beperking. Ik woon zelfstandig en ging altijd squashen met een begeleider. Helaas moet hij stoppen en zoek ik een nieuw maatje! Ik vind squashen ontzettend leuk, maar ben wat onzeker en vind het spannend om alleen te gaan. Daarom zou het fijn zijn als je me thuis zou willen oppikken zodat ik gemotiveerd ben om te gaan. Bel gerust eens voor meer informatie.

HB-1495
Lees meer
Hulp bij het leren lezen (4400)
Vrolijke jongeman
Voor deze vrolijke vriendelijke jongeman (2011) met ADHD zijn wij op zoek naar een vrijwilligster die hem op een speelse manier kan helpen op het gebied van lezen en samen spelen.Zijn moeder en jonger broertje zijn doof en er wordt thuis dus veel gecommuniceerd met gebarentaal. Daarnaast hebben ouders het heel druk met de zorg en begeleiding van de andere kinderen. Kun jij deze kleine man helpen en daarmee een bijdrage leveren aan zijn ontwikkeling?

4400
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป