De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds

Afgelopen maandag, 8 oktober is er een nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds live gegaan, de zogenaamde merkfilm, in combinatie met een speciale oproep op televisie met aandacht voor Maatjes Gezocht. Bekijk de merkfilm en de speciale oproep voor Maatjes hier.

Tot en met 21 oktober zie je deze spot ook op alle grote landelijke zenders. Wil jij ook maatje worden? Bekijk onze vacatures.
De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelschap (4179)
Eenzaamheid
Mevrouw (1962) met NAH zit aan huis gebonden, doordat ze ook niet meer goed ter been is. Ze heeft behoefte aan gezelschap en iemand die met haar op pad gaat. Als jij het leuk vind om af en toe een kopje koffie met haar te drinken, meld je dan bij ons aan.

HB-4179
Lees meer
Wandelaar gezocht (4225)
Of spelletje doen
Wil jij met mij (in rolstoel) wandelen? Heb jij daar ook plezier in? Ik woon in de wijk Kortfoort (man 1943) maar door mijn herseninfarct en dementie kan ik dit niet alleen. Om mijn vrouw en zoon te ontlasten zoek ik een vrijwilliger/ster.

HB-4225
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป