De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds

Afgelopen maandag, 8 oktober is er een nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds live gegaan, de zogenaamde merkfilm, in combinatie met een speciale oproep op televisie met aandacht voor Maatjes Gezocht. Bekijk de merkfilm en de speciale oproep voor Maatjes hier.

Tot en met 21 oktober zie je deze spot ook op alle grote landelijke zenders. Wil jij ook maatje worden? Bekijk onze vacatures.
De nieuwe televisiereclame van het Oranje Fonds
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maak jij mijn wereld weer wat groter (R3165)
Samen iets doen, alleen gaat niet
Ik ben een vrouw(1960) bekend met een chronische ziekte. Door mijn vele pijnen is mijn wereld kleiner geworden. Ik wil graag weer een keer naar de stad of fietsen, maar alleen gaat dit niet. Ook een gezellig praatje maken met een kop koffie is welkom of samen erop uit. Zodat er ook nog andere dingen zijn dan behalve mijn pijnen.Ben jij degene die mijn leven wat kleur geeft?
Lees meer
Hulp bij structuur aanbrengen (R7125)
In mijn huis
Een open en spontane vrouw (1978) is opzoek naar een geduldige en duidelijk communicerende vrouw die haar kan helpen bij het aanbrengen van structuur in huis en haar helpt bij het opruimen en uitzoeken van diverse spullen.

R7125


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »