Elma van den Bergh overleden

Op maandag 9 juli is Elma van den Bergh op 55-jarige leeftijd in bijzijn van haar dierbaren in haar vertrouwde omgeving gestorven. Elma heeft 31 jaar bij Dichterbij gewerkt, waarvan de laatste 9 jaar bij Blink als consulent in de regio Oss en de regio Land van Cuijk. Met passie en enthousiasme zette zij zich in voor haar werk. Zij genoot van het contact met collega’s, hulpvragers en vrijwilligers. Zij was fanatiek, daadkrachtig en behulpzaam naar de mensen met wie zij in verbinding stond.

Vorig jaar maart 2017 kreeg Elma te horen dat ze ernstig ziek was. Toch bleef zij altijd positief en vol goede moed en door zo met haar ziekte om te gaan, bleef zij voor ons een collega om trots op te zijn. Helaas heeft zij het leven waar ze zo van hield, los moeten laten. We herinneren haar als een lieve en betrokken collega en zullen haar en haar visie, humor en betrokkenheid erg gaan missen. Haar nabestaanden wensen we veel kracht toe met het verlies van hun dierbare Elma. Mocht u een reactie of condoleance achter willen laten kunt u dit doen op Hommage-uitvaarten.nl.

Team Blink
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ondersteuning gezin (4197)
Help jij moeder?
Wie kan op afroep een leuk gezin met drie kinderen ondersteunen? ( 1 kind heeft een botziekte) Het is zo hard nodig, zodat moeder ook wat kan blijven werken, dit geeft haar zoveel voldoening! Wil jij dit gezin helpen? Bel met Doreth 06-14506420

HB-4197
Lees meer
Eenzaamheid (3804)
Invulling weekend
Welke rustige, aardige persoon wil in het weekend samen met mij (vrouw 1971) de stilte doorbreken. Ik hou van knutselen, spelletjes of met in mijn rolstoel ergens naar toe.

HB-3804
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »