Introductie cursus - dinsdag 12 maart

Voor alle nieuwe vrijwilligers is er de welbekende 'introductiecursus'. De volgende introductie cursus zal plaatsvinden op dinsdag 12 maart van 18.45 - 21.00 uur, locatie Ons Welzijn Uden (Volkelseweg 2).

Alle nieuwe gestarte vrijwilligers ontvangen te zijner tijd een uitnodiging per mail. Mocht je deze niet gehad hebben en toch interesse hebben? Laat het weten.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje gezocht (3353)
Wandelen, voetbal
Spontane man (1979) zoekt een maatje! Houd jij ook van wandelen, voetbal kijken, kaarten en een praatje maken? Reageer dan snel!

HB-3353
Lees meer
Samen erop uit (4023)
Tuincentra of stad
Heb jij tijd en ga jij er met mij lekker op uit? Ik ben een vrouw (1952) en heb een ernstige vorm van Reuma. Buitenshuis iets doen of ondernemen is niet vanzelfsprekend. Ik ben op zoek naar iemand die er samen met mij op uit gaat, samen naar de stad, het tuincentrum of in eigen dorp een boodschap doen. Buitenshuis maak ik gebruik van een rolstoel.

HB-4023
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป