Introductie cursus - dinsdag 12 maart

Voor alle nieuwe vrijwilligers is er de welbekende 'introductiecursus'. De volgende introductie cursus zal plaatsvinden op dinsdag 12 maart van 18.45 - 21.00 uur, locatie Ons Welzijn Uden (Volkelseweg 2).

Alle nieuwe gestarte vrijwilligers ontvangen te zijner tijd een uitnodiging per mail. Mocht je deze niet gehad hebben en toch interesse hebben? Laat het weten.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen boodschappen doen? (3666)
Ik geholpen en jij mogelijk ook
Wie gaat met mij naar de Jumbo krinkelhoek! Op donderdagmiddag ga ik (man 1964) altijd mijn boodschappen doen voor mij en mijn moeder. Door mijn lichamelijke beperking zit ik in een rolstoel en kan wel wat hulp gebruiken om alles veilig thuis te krijgen. (evt doe je jouw boodschappen ook!)  Ik heb een auto!

3666
Lees meer
Samen op pad! (3677)
Hoe leuk kan het zijn?!
Voor een jonge vrouw (1990) bekend met NAH zijn we op zoek naar een leuke enthousiaste vrijwilliger die leuk vindt om samen met haar activiteiten te ondernemen zoals een dagje naar zee, terrasje pikken, ergens gaan lunchen etc. Lijkt jou dit een uitdaging reageer dan. Frequentie en dag in overleg.

3677
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »