Introductiecursus 25 oktober

Voor alle nieuwe vrijwilligers is er de welbekende 'introductiecursus'. De datum van de eerste volgende introductie cursus is 25 oktober 2018. Alle genodigden ontvangen een mail met daarin o.a. het adres en de tijd. Geeft u uzelf vooral op als u dit jaar als vrijwilliger van start bent gegaan of binnenkort van start gaat!
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Kopje koffie en een praatje (R32072)
Klik en structuur zijn belangrijk!
Voor een rustige man (1930) zoeken we iemand die bij hem gezellig een kopje koffie komt drinken en een praatje komt maken. En met mooi weer een stuk fietsen want binnen zitten met mooi weer kan hij niet! Hij kan vanwege zijn ontwikkelingsachterstand (en beginnende geheugenproblemen) niet goed tegen het ervaren van druk. Daarnaast is een rustige benadering en duidelijk kunnen spreken (slecht gehoor) belangrijk. Kun jij deze man in zijn waarde laten en hem een aantal uur (liefst per week) geven waar hij naar uit kan kijken.
Lees meer
Gek op muziek, Rolling Stones en koken (R7480)
Leuk en een fijn contact, samen er op uit.

Ben jij ook gek op muziek, koken en heb jij ook een passie voor films? En vind jij het leuk om met mij in contact te komen? Ik ben een man (1964) en bekend met o.a. een nieraandoening en CVA en maak gebruik van een rolstoel.

Ik sta ondanks mijn vele aandoeningen met humor en positiviteit in het leven en zou het leuk vinden om samen er op uit te gaan of een kop koffie te drinken en eventueel een van mijn passies met jou te delen Jij ook? Gezellig!


R7480
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »