Introductiecursus 25 oktober

Voor alle nieuwe vrijwilligers is er de welbekende 'introductiecursus'. De datum van de eerste volgende introductie cursus is 25 oktober 2018. Alle genodigden ontvangen een mail met daarin o.a. het adres en de tijd. Geeft u uzelf vooral op als u dit jaar als vrijwilliger van start bent gegaan of binnenkort van start gaat!
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Mantelzorgondersteuning (4339)
Spelletje spelen
Deze meneer op leeftijd is al gedurende langere tijd op zoek naar een vrijwilligster die op donderdagochtend zijn vrouw (1927) gezelschap wil houden meent een puzzeltje of een spelletje rummikup. Hij kan er dan even tussenuit om met het seniorenorkest muziek te maken. Voor de rest van de week neemt hij de zorg helemaal op zich. Gun jij meneer dit uitje en heb je donderdagochtend mogelijkheden?

4339
Lees meer
Maatje gezocht (4270)
Positief en creatief
Ik ben een jongedame (2001)en zit op het ROC in Cuijk. Ik maak niet gemakkelijk contact en daarom ben ik op zoek naar een vrijwilligster als maatje. Iemand die positief in het leven staat en die ik kan vertrouwen. Zelf ben ik een rustig, behulpzaam en creatief persoon en ik hou dan ook van creatief bezig zijn en gezellig samen erop uit. Als jou dat ook leuk lijkt hoor ik graag van je.

4270
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป