Jaarverslag Ons Welzijn

Beste vrijwilliger, hulpvrager en geïnteresseerde,

Sinds 1 januari 2018 is Blink van Dichterbij overgestapt naar de welzijnsorganisatie ONS welzijn. Daarom nemen we je mee in het jaarverslag van 2018 van ONS welzijn.

Elk mens heeft zijn eigen unieke verhaal en zijn eigen veerkracht. Op basis daarvan bepalen mensen hun leven en gaan op zoek naar wat hen gelukkig maakt. ONS welzijn kijkt naar wat iemand zelf kan, wil en nodig heeft. We gaan uit van de kracht van elk individu én van het samen doen.

Klik hier en leesde energieke, mooie en ontroerende persoonlijke verhalen van Linda, Jurgen, Wafaa, Jelke & Indy, Amber en Jos, over wat die aanpak voor hen betekent. Over hoe zij de regie over hun leven en hun geluk terug krijgen. Zich via vrijwilligersorganisaties of één op één inzetten voor anderen als vrijwilliger en mantelzorger of werken aan hun integratie in de samenleving.
Jaarverslag Ons Welzijn
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Lieve oppas gezocht (4343)
Twee middagen per week, di en do

In Mariaheide zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op dinsdag- en donderdagmiddag tijd heeft om een lieve tweeling van 5 (en een broertje van 2) op te halen van school en samen bij hun thuis er te zijn tot het avondeten. Omdat moeder door ziekte van vader meer moet werken en vader door een immuunziekte erg vermoeid is en ziek thuis is, kunnen zij de hulp hard gebruiken. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger er is voor de kinderen zodat vader na zijn revalidatie uit kan rusten en er kan zijn voor de kinderen als hij (weer) genoeg energie heeft. Het is goed om te weten dat een van de tweeling last heeft van prikkelverwerking en behoefte heeft aan regelmaat en structuur. Ben jij de lieve, zorgzame vrijwilliger die wij zoeken? Reageer dan heel graag!

4343

Lees meer
Een frisse neus halen? (4433)
Samen in de middag een wandeling maken

Voor een vrouw(1971) uit Oss, die een CVA heeft gehad en daardoor rechtszijdig verlamd is, zoeken we een lief wandelmaatje die in de middag met haar samen een wandeling kan maken. Alleen lukt dit niet. Zo behoudt deze vrouw haar mobiliteit. Wandel jij met haar mee.

Mevrouw komt uit Bosnië en praat niet goed Nederlands, haar thuiswonende kinderen wel en die helpen je als tolk.

4433

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »