Land van Cuijk: Dag van de Mantelzorg 2019

Dag van de Mantelzorg 2019
Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert Dag van de Mantelzorg 2019              
                                
Datum: vrijdag 15 november 2019
Tijd: van 14.00 – 17.00 uur en van 18.30 – 21.30 uur.
Locatie: De Weijer Boxmeer

Eens per jaar staat Nederland stil bij de grote zorg die mantelzorgers dragen en uitvoeren. Op 15 november 2019, de landelijke 'Dag van de Mantelzorg', organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een feestelijke dag voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk. Mantelzorgers kunnen elkaar op deze dag ontmoeten en samen genieten van een workshop, een hapje en drankje.

De Dag van de Mantelzorg 2019 vindt plaats in De Weijer Boxmeer. Er is keuze uit de middag dvan 14.00 tot 17.00 uur of de avond van 18.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Voor meer informatie en aanmelden (vóór 4 november 2019) via het aanmeldformulier op www.mantelzorglvc.nl of tel: 0485-846739.

NB. Mantelzorgers die moeilijk van huis kunnen vanwege de zorg voor een naaste, kunnen contact opnemen met Centrum Mantelzorg om samen een passende oplossing te vinden.
Land van Cuijk: Dag van de Mantelzorg 2019
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Interessant gezin (3786)
Hop hop naar de speeltuin
Kan jij dit gezin ondersteunen? Dochter (GGZ) die met haar kinderen (1 zoon PDD-NOS) bij haar moeder woont, willen graag hulp. Met de kinderen een spelletje doen of naar de speeltuin zou al erg fijn zijn!

3786
Lees meer
Vrijwillig(st)er gezocht (4439)
Lief, betrokken en zorgzaam
Voor een lief, bescheiden en erg warm gezin uit Oss, zijn we met SPOED op zoek naar een vrijwillig(ster) die wat kan betekenen voor dit lieve gezin, Het gaat om een man(1960) uit Oss, waarbij onlangs een hersentumor is geconstateerd. De familie doet de volledige zorg zelf, maar zouden graag wat hulp ontvangen zodat vader en eventueel moeder even hun verhaal kwijt kunnen, er zijn, Mogelijk als het lukt even naar buiten kunnen, zodat broer, zus en moeder ontlast worden in de situatie. Dhr is thuis en heeft een bed in de woonkamer, maakt gebruik van een rolstoel en een 4 poot. Dhr rust tussen 14.00-18.00. Dhr krijgt ook een chemokuur. Tijden in de ochtend of avond in overleg. Ben jij deze lieve vrijwillig(st)er die voor dit gezin wat kan betekenen?

4439
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »