Nieuwsbrief 2018

Nieuwsgierig? Klik en lees hier onze eerste nieuwsbrief.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Extra paar oren gezocht (4396)
Wat heeft de arts te vertellen?
Voor een man (57) zoeken we een vrijwilliger die samen met meneer naar het ziekenhuis gaat om mee te luisteren. Het vervoer is geregeld, je kunt gewoon met hem meerijden heen en terug! Alleen alle informatie is voor hem best veel, daarom zou het fijn zijn als je met hem mee gaat en in het schriftje noteert wat er is gezegd. Hij kan namelijk zelf moeilijk schrijven en lezen. Mag hij jou opbellen wanneer hij een keer naar het ziekenhuis moet?

4396
Lees meer
Leuke oma gezocht! (4338)
Liefde voor bakken
Voor deze vrolijke , ietwat eigenwijze jongeman met een verstandelijke beperking (2006) zoeken we een echte "oma-vrijwilligster". Zijn eigen oma is onlangs overleden en hij mist haar verschrikkelijk. Hij gaat naar de vso-school in Gennep en houdt van muziek, skelteren en koekjes, cakejes en taartjes bakken en natuurlijk van zijn tablet. Zou jij een nieuwe oma voor hem willen worden, die gek met hem is en leuke dingen met hem wil doen? Aanvankelijk thuis, maar later eventueel ook bij de oma thuis.

4338
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป