Nieuwsbrief 2018

Nieuwsgierig? Klik en lees hier onze eerste nieuwsbrief.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vind jij tennis leuk? (4248)
Tennismaat gezocht
Fanatieke tennisser ( 1977) zoekt Tennismaatje in Oss of omgeving. Ik hou van een stevige wedstrijd tennis met een drankje naar afloop.Ik speel op D niveau cat 7 en ik volg tennistraining bij een G team, ik zoek nu een maatje om 1 x per maand tegen te tennissen.Door mijn autisme vind ik het moeilijk om aansluiting te vinden of om iemand tegen het lijf te lopen! Wil jij jouw krachten met mij meten!!! Kom maar op!

HB-4248
Lees meer
Quality-time van moeder met kind (4293)
Ondersteun jij moeder?
Zorgzame moeder van drie lieve kinderen (12, 11 en 5) zoekt een vrijwilliger die op de in het weekend er op uit wil met twee kinderen (binnen- of buitenshuis). Dit zodat moeder haar aandacht en tijd kan geven aan het andere kind door samen buitenshuis iets met hem/haar te gaan doen. Doordat ieder zijn/haar aandacht nodig heeft wegens ieders beperking, is het voor moeder erg fijn als iemand haar hierin kan ondersteunen.  Zie jij deze mooie vraag wel zitten om een aantal uur erop uit te gaan en leuke dingen te doen met de kinderen, dan zijn wij op zoek naar jou. Frequentie in overleg.

4293
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »