Nieuwsbrief 2018

Nieuwsgierig? Klik en lees hier onze eerste nieuwsbrief.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Spoedvraag! (2519)
Wil jij helpen?
Spoedvraag: Voor een moeder die momenteel chemo krijgt vanwege kanker, zoeken we een vrijwilliger die ze op mag bellen als ze hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld even met haar zoon naar buiten of met haarzelf een stukje wandelen, even op bezoek zodat ze haar verhaal kwijt kan. Ze heeft een 14-jarige zoon (licht verstandelijk beperkt en wat gedragsproblemen) waar ze niet alle aandacht aan kan geven komende maanden – afhankelijk van hoe ziek ze wordt van de chemo. Ze komt uit Schijndel, dus ben of ken jij iemand die ze op zou mogen bellen? Neem dan contact op met Sophie, sophie.dirkse@ons-welzijn.nl of bel naar 06-10988344.

Delen mag!
Lees meer
Luisterend oor (3284)
Doorbreken eenzaamheid
Voor deze gastvrije, maar eenzame dame (1950) zijn wij op zoek naar een vrijwillig(st)er die haar af en toe een bezoekje brengt en haar eenzaamheid doorbreekt. Mevrouw heeft veel lichamelijke klachten die veel energie en tijd vergen en ze heeft behoefte aan afleiding en iemand die haar begrijpt. Heb jij misschien een uurtje per week voor een kopje koffie met haar.

3284
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »