Nieuwsbrief 2018

Nieuwsgierig? Klik en lees hier onze eerste nieuwsbrief.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Een maatje (4327)
Kletsen over dagelijkse dingen
Voor een positieve en lieve man van 39 jaar met het downsyndroom zoeken wij iemand als maatje om samen leuke dingen te gaan doen. Een maatje waar hij een vertrouwensband mee kan opbouwen zodat hij ook kan praten over de dagelijkse dingen die hem bezig houden, iemand die door zijn komst kan zorgen dat hij zich wat minder eenzaam voelt. Hij woont zelfstandig met ondersteuning. Zijn moeder op leeftijd doet nog veel voor hem maar kan hem niet in alles bijstaan.

4327
Lees meer
Gezelligheid (4010)
Bouwmarkt bezoeken
Een spontane gezellige heer, zeer slechtziend (1949) zoekt een vrijwilliger (met auto) om samen niet alledaagse uitstapjes te maken, zoals naar een bouwmarkt of de voortgang van de bouwwerkzaamheden van zijn nieuwe huis bewonderen. Deze middag afsluiten met friet en ijs, ligt in het vooruitzicht. Neem contact op voor meer info, met Doreth van de Riet 06-14506420

HB-4010
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป