Oproep speciaal voor het land van Cuijk

Natuurlijk is het zo dat wij bij Blink in onze hele regio vrijwilligers heel graag zien komen bij Blink! Maar... we constateren dat we in het LAND VAN CUIJK extra moeite moeten doen om de vrijwilligers te vinden. En ze zijn er vast!

Denk jij nu, dat ben ik! Of… Hallo hier ben ik!! Neem dan met ons contact op en wij zorgen voor een goede match tussen jou en de hulpvrager die zo hard op jou zit te wachten.

Geen tijd, maar je ken wel iemand?
Attendeer deze persoon op onze website, www.blinkuit.nl. Jouw hulp is goud waard! Wil je eerst meer informatie, dan kan ook, info@blinkuit.nl. Wil je rechtstreeks contact met de consulent van LAND VAN CUIJK, mail dan naar Irma Brands. Zij is er voor al je vragen. I.brands@blinkuit.nl

Doen! Bedankt!
Oproep speciaal voor het land van Cuijk
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelligheid (4208)
Terras, fietsen, wandelen
Ik ben een vrolijke, gezellige spontane man (1967), houd van gezelligheid, terrasje, ijsje eten, buiten zijn, fietsen en wandelen, samen voetbal gaan kijken, uitstapjes, met de trein mee. Maar vanwege mijn verstandelijke beperking en autisme is mijn wereldje wat kleiner en ik vind het fijn als iemand tijd en aandacht voor mij heeft. Het fijnste voor mij is dat het iemand is die duidelijk en rustig is en rekening houdt met mijn tempo. Soms vind ik hulp bij het lezen of schrijven ook fijn Ik werk en ben op vrijdag middag vrij, een avond of in het weekend vind ik ook gezellig. Wie heeft er tijd voor mij?

HB-4208
Lees meer
Gezelligheid en sportief bezig zijn (3622)
Ondersteuning vanwege immobiliteit.
Vriendelijke man (1962) die door een hersenbloeding in de rolstoel zit, zoekt een vrijwilliger die van aanpakken en activiteiten ondernemen houdt. Hij gaat graag fietsen in een aangepaste fiets. Door zijn hersenbloeding kan hij niet zo goed tegen prikkels en spanningen maar hij houdt ook niet van stilzitten! Heb jij eens per 1 a 2 weken tijd om samen met Toon een paar uur iets leuks te ondernemen? Zo kan zijn vrouw er ook even tussenuit!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »