Oproep speciaal voor het land van Cuijk

Natuurlijk is het zo dat wij bij Blink in onze hele regio vrijwilligers heel graag zien komen bij Blink! Maar... we constateren dat we in het LAND VAN CUIJK extra moeite moeten doen om de vrijwilligers te vinden. En ze zijn er vast!

Denk jij nu, dat ben ik! Of… Hallo hier ben ik!! Neem dan met ons contact op en wij zorgen voor een goede match tussen jou en de hulpvrager die zo hard op jou zit te wachten.

Geen tijd, maar je ken wel iemand?
Attendeer deze persoon op onze website, www.blinkuit.nl. Jouw hulp is goud waard! Wil je eerst meer informatie, dan kan ook, info@blinkuit.nl. Wil je rechtstreeks contact met de consulent van LAND VAN CUIJK, mail dan naar Irma Brands. Zij is er voor al je vragen. I.brands@blinkuit.nl

Doen! Bedankt!
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Mountainbiken (3927)
Sportief bezig zijn
Een jonge vrouw (1995) met een ontwikkelingsachterstand zoekt een maatje (jonge vrouw tussen de 20 en 30 jaar) die met haar wil gaan bewegen (wandelen/mountainbiken). Ben jij sportief en gemotiveerd? Reageer dan snel!

HB-3927
Lees meer
Super leuk gezin (4217)
Met 2 kleine kinderen
Meisje 2 jr. en jongetje van 2 maanden zoeken een speelhulp! Mijn moeder heeft lichamelijke beperkingen en verminderde energie daardoor kan ze niet zonder hulp voor ons zorgen.   Wie zorgt ervoor dat ik samen met mama, of met jou, leuke dingen kan gaan doen zoals: koekjes bakken, verven, in de zandbak of naar het park! Kom maar op! Bij voorkeur een dag(deel)op dinsdag of donderdag of vrijdag.

4217
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »