Ouders van mantelzorgers

Voor (uw) kinderen die te maken hebben met mantelzorg. De maandagavond groep is er voor 15 jaar en ouder, jongerencentrum 't Honk. Voor meer informatie, zie onderstaande poster.

Ouders van mantelzorgers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Drukke weken, lege weekenden (4421)
Vind jij het leuk om mij te bezoeken?
Wandelaar, filmkijker, gezelligheid (m/v)gezocht. Door mijn autisme vind ik (man 1971)het lastig om anderen te ontmoeten. Ik heb allerlei hobby’s 4wheeldrive reizen , wandelen en wielrennen, maar wie gaat mee. Mijn beperking zit me dwars.. ben jij die vrijwilliger die autisme snapt en mij helpt om contact te onderhouden en aan te gaan. Ik wil dit graag oefenen. In de weekenden heb ik tijd zat, heb jij 1 x per maand een paar uurtjes voor mij? Ik wil je graag ontmoeten!

4421
Lees meer
Lieve en duidelijke oppas 4443
Hou je ook van spelletjes spelen?
Voor een zorgzame moeder van 2 kinderen (3 kinderen maar oudste is oud genoeg) die extra aandacht nodig hebben, zoeken we een oppas die ze kan benaderen wanneer nodig. Beide kinderen (12 en …?) hebben behoefte aan duidelijkheid en aan een rustig en lief karakter. Samen een spelletje doen vinden ze erg leuk en je mag de jongste op bed leggen. Er staat een oppasvergoeding tegenover.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »