Ouders van mantelzorgers

Voor (uw) kinderen die te maken hebben met mantelzorg. De maandagavond groep is er voor 15 jaar en ouder, jongerencentrum 't Honk. Voor meer informatie, zie onderstaande poster.

Ouders van mantelzorgers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gastgezin / maatje gezocht (395a)
Samen erop uit
Ik ben een spontane enthousiaste dame (1972) uit Schaijk en bekend met een verstandelijke en lichamelijke beperking en visus beperking. Gaan wij samen er op uit? Samen shoppen, koken of creatief bezig zijn of andere activiteiten doen. Ik vind veel leuk en ben op zoek naar een maatje of een gastgezin. Zodat mijn ouders ontlast worden, Gaan wij samen een gezellige tijd hebben?

HB-395a
Lees meer
Vervoersvraag (4300)
Als vader werkt
Voor deze lichamelijk beperkte moeder van buitenlandse afkomst (1984) zoeken wij een vrijwilligster met auto, die haar naar ziekenhuis- en andere afspraken kan brengen op de dagen dat vader werkt. Moeder is erg moe en slecht ter been en heeft daardoor niet de mogelijkheid “ op eigen benen” naar haar afspraken buitenshuis te gaan.

4300
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »