Positieve gezondheid cursus

Voor iedereen die interesse heeft in de cursus Positieve Gezondheid: u bent welkom op 3 informatieve ochtenden waarbij u aan de slag gaat om uw leven positief te beïnvloeden, ondanks eventuele tegenslagen. Zie de uitnodiging in de bijlage/link staan.

De data waarop de cursus gegeven wordt:

  • In het PieterBrueghelHuis in Veghel op: 2, 16 en 30 oktober.
  • In het Maasziekenhuis Beugen op: 25 oktober, 8&22 november.
De kosten voor deelname zijn voor 3 ochtenden €50.00 voor leden van Pantein Extra, €100.00 voor niet leden, incl. koffie/thee met iets lekkers en een naslagwerk. Mensen die aanvullend verzekerd zijn vij CZ of VGZ krijgen de kosten volledig vergoed.

Bekijk hier de flyer.

Positieve gezondheid cursus
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Invulling vrije tijd + huiswerkbegeleiding
Voor leuke jongens (tweeling) 14 jr.
Voor een leuke jongenstweeling (2005) met autisme & adhd  zoeken we een vrijwilliger die 1-2 middagen in de week met de jongens 1-op-1 wil kijken naar hun planning en huiswerk en een stukje vrije tijd invulling.  Omdat ze op verschillende schoolniveaus zitten en de jongens hun eigen interesses hebben, kunnen ze daar ieder op zich jouw hulp bij gebruiken! Ook zou het super zijn om eens samen met hen te bekijken welke activiteiten je kunt ondernemen in je vrije tijd, denk aan sport, hobby’s of gezellig samen koken (i.p.v. voor de televisie). Vind jij het leuk om deze aardige jongens te helpen met het vergroten van hun structuur & zelfstandigheid, neem dan contact op!

4379
Lees meer
Ondersteuning bij sporten (4305)
Mee naar tafeltennis
Een aardige en vrolijke meid (24) zoekt een enthousiaste vrijwilliger die op maandagavond met haar mee gaat naar het tafeltennissen in Veghel (19:45-21:00 uur). Ook danst ze nu elke donderdag van 16-16:45. Ze gaat graag sporten maar het lukt haar moeder niet om elke keer met haar mee te gaan dus zoekt ze jou! Wil jij met haar mee, naar tafeltennis en/of dansen, twee uurtjes per week of eens per twee weken?

4305
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »