Privacy wetgeving persoonsgegevens

Per 25 mei 2018 verandert er het één en ander met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens. Uiteraard speelt Ons Welzijn hierop in en daardoor uiteraard ook Blink. Al jarenlang gaan wij zeer professioneel en betrouwbaar met uw persoonlijke gegevens om.

Meer weten, klik hier en lees ons privacy reglement.

Privacy wetgeving persoonsgegevens
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen op stap (4000)
Festival, auto's spotten etc.
Hallo! Ben jij ondernemend? Ik ben een man (1966) met een verstandelijke beperking en rolstoelafhankelijk. Ik hou van veel dingen: Ferrari ’s kijken, de natuur, hard-rock muziek/ festivals, met de trein op pad, een cd-kopen in het centrum.. Ik ben een gezellige, behulpzame man en knoop makkelijk een praatje aan! Wordt jij mijn vrijwilligster?

HB-4000
Lees meer
Gezelschap (4179)
Eenzaamheid
Mevrouw (1962) met NAH zit aan huis gebonden, doordat ze ook niet meer goed ter been is. Ze heeft behoefte aan gezelschap en iemand die met haar op pad gaat. Als jij het leuk vind om af en toe een kopje koffie met haar te drinken, meld je dan bij ons aan.

HB-4179
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »