Privacy wetgeving persoonsgegevens

Per 25 mei 2018 verandert er het één en ander met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens. Uiteraard speelt Ons Welzijn hierop in en daardoor uiteraard ook Blink. Al jarenlang gaan wij zeer professioneel en betrouwbaar met uw persoonlijke gegevens om.

Meer weten, klik hier en lees ons privacy reglement.

Privacy wetgeving persoonsgegevens
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Groene vingers gezocht (4343)
Af en toe grasmaaien
Voor een gezin zoekt Blink een vrijwilliger die eens in de paar weken (in het voorjaar en zomer) hun grote tuin kan grasmaaien en wat schoffelen. Doordat moeder door ziekte van vader meer moet werken en vader een immuunziekte heeft, heeft het reilen en zeilen van hun gezin met drie kleine kinderen al hun tijd en aandacht nodig. Het zou hen erg ontlasten als eens in de 3 weken iemand hen hierbij helpt. (De benodigdheden waaronder een grasmaaier zijn aanwezig. Jouw hulp is van harte welkom!

4343
Lees meer
Pimp your dress (4099)
Kleding en patronen
Ben jij een creatieve duizendpoot? Spontane vrouw (1973) is op zoek naar een rustige vrijwilliger die haar kan helpen met het maken van kleding: patronen maken, knippen, naaien. Ook andere knutselactiviteiten vindt ze erg leuk!

HB-4099
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »