Privacy wetgeving persoonsgegevens

Per 25 mei 2018 verandert er het één en ander met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens. Uiteraard speelt Ons Welzijn hierop in en daardoor uiteraard ook Blink. Al jarenlang gaan wij zeer professioneel en betrouwbaar met uw persoonlijke gegevens om.

Meer weten, klik hier en lees ons privacy reglement.

Privacy wetgeving persoonsgegevens
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen muziek luisteren (4074)
Samen uitstapje maken
Man (1970) bekend met ADHD en PTSS zoekt een maatje om leuke dingen mee te gaan doen. Hij houdt van muziek luisteren, film/voetbal kijken en uitstapjes maken. Daarnaast zou een luisteren oor ook welkom zijn. Ben jij een vrouw boven de 30 jaar oud en heb je wat uurtjes per week vrij? Reageer dan snel!

(4074)
Lees meer
Samen op stap (1423)
Pannenkoeken eten
Ben jij gek op treinen, koken en andere leuke activiteiten ondernemen? Ik ben een vrouw (1988) uit Schaijk en heb een verstandelijke beperking en ben op zoek naar een maatje die 1x per 2 weken op woe middag of in de avond doordeweeks en mogelijk een keer in het weekend met mij iets kan ondernemen. Ik heb een ontwikkelingsniveau van 3 jaar en geniet enorm van 1 op 1 contact. Heb jij interesse en ga jij met mij een keer pannenkoeken eten? Tijdstip i.o. Dit om ouders te ontlasten.

HB-1423
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »