Hallo. Ik ben Sophie Dirkse

Vanaf 16 april ben ik gestart als vrijwilligersconsulent van regio Meierijstad en Landerd bij Blink. Ik wil me graag voorstellen: ik ben Sophie Dirkse, 26 jaar en woonachtig in Veghel. In 2017 ben ik afgestudeerd bij Sociale Studies aan de hogeschool Fontys. Met veel plezier en enthousiasme wil ik van start gaan en hoop u graag in de regio te ontmoeten.

Veel groeten,
Sophie Dirkse

s.dirkse@blinkuit.nl 
06-10988344
Aanwezig: ma - di - vrij

Hallo. Ik ben Sophie Dirkse
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Sport/wandelmaatje gezocht! (4287)
Hulp vanwege visuele beperking
Ik ben een spontane gezellige vrouw van 59 jaar, woonachtig in Veghel met een visuele beperking. Ik hou van humor en op z’n tijd een serieus gesprek. Ik ben op zoek naar een gezellig sport maatje die éénmaal in de week mij zou willen ondersteunen bij het sporten, wandelen of zwemmen. Aangezien ik visueel beperkt ben heb ik hier hulp bij nodig. Wie zou het gezellig vinden om samen met mij deze uitdaging aan te gaan? Dus ben jij die leuke gezellig spontane man of vrouw die mij wil helpen? Dan ben ik op zoek naar jou! Eventuele onkosten worden door mij vergoed.

4287
Lees meer
Ondersteuning bij sporten (4305)
Mee naar tafeltennis
Een aardige en vrolijke meid (24) zoekt een enthousiaste vrijwilliger die op maandagavond met haar mee gaat naar het tafeltennissen in Veghel (19:45-21:00 uur). Ook danst ze nu elke donderdag van 16-16:45. Ze gaat graag sporten maar het lukt haar moeder niet om elke keer met haar mee te gaan dus zoekt ze jou! Wil jij met haar mee, naar tafeltennis en/of dansen, twee uurtjes per week of eens per twee weken?

4305
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »