Uitnodiging bedankavond 7/12 voor vrijwilligers

Op vrijdag 7 december 2018 is in theater De Lievekamp de jaarlijkse bedankavond voor vrijwilligers. De gemeente Oss biedt vrijwilligers een leuke voorstelling aan en maakt die avond de vrijwilliger van het jaar 2018 bekend.

Alle organisaties en verenigingen uit de gemeente Oss kunnen tot 5 november maximaal 5 kaarten aanvragen voor hun vrijwilligers. De kaarten zijn gratis. Bij teveel aanvragen worden de kaarten verloot onder de aanvragers.

Aanvragen van kaarten kan via het digitale inschrijfformulier op de website van de gemeente Oss www.oss.nl/goudenoogappel.
Uitnodiging bedankavond 7/12 voor vrijwilligers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vertrouwd speelmaatje gevraagd
Lekker voetballen
Voor twee broertjes van 9 en 10 jaar met een ingrijpend verleden vanuit hun geboorteland zoeken we een jonge vrijwillig(st)er die regelmatig een paar uurtjes met hun kan spelen, dansen, muziek luisteren, een spelletje spelen of een potje voetballen. Moeder krijgt dan even wat tijd voor zichzelf. Jongens hebben iemand nodig die ze kunnen vertrouwen en die er echt voor hun is. Iets voor jou?

4139
Lees meer
Help jij me met mijn huiswerk? (4328)
Ook samen leuke dingen doen!
Een rustige jongen (14) zoekt een maatje die hem helpt met zijn huiswerk en het maken van een weekplanning; het bieden van structuur. Doordat soms zijn hoofd vol zit met dingen die hij moet doen en waarmee hij zijn ouders wil helpen, lukt hem dat zelf niet. Samen een spelletje doen, er even op uit zodat hij zijn verhaal kwijt kan is voor hem ook fijn! Heb je wekelijks op maandag-, dinsdag- of woensdagavond tussen 19:00-20:30 tijd om er voor deze jongen te zijn, neem graag contact op!

4328
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป