Uitnodiging bedankavond 7/12 voor vrijwilligers

Op vrijdag 7 december 2018 is in theater De Lievekamp de jaarlijkse bedankavond voor vrijwilligers. De gemeente Oss biedt vrijwilligers een leuke voorstelling aan en maakt die avond de vrijwilliger van het jaar 2018 bekend.

Alle organisaties en verenigingen uit de gemeente Oss kunnen tot 5 november maximaal 5 kaarten aanvragen voor hun vrijwilligers. De kaarten zijn gratis. Bij teveel aanvragen worden de kaarten verloot onder de aanvragers.

Aanvragen van kaarten kan via het digitale inschrijfformulier op de website van de gemeente Oss www.oss.nl/goudenoogappel.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen op stap (3139)
Bijv. Efteling
Goedlachse vrouw (1946) is op zoek naar een maatje om uitstapjes mee te maken. Ben jij goed ter been en lijkt het je leuk om een keer naar bijvoorbeeld de Efteling te gaan? Dan zoeken we jou!

HB-3139
Lees meer
Eenzaamheid (3804)
Invulling weekend
Welke rustige, aardige persoon wil in het weekend samen met mij (vrouw 1971) de stilte doorbreken. Ik hou van knutselen, spelletjes of met in mijn rolstoel ergens naar toe.

HB-3804
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป