Uitnodiging voor vrijwilligers

Ook dit jaar hebben we voor onze actieve Uitblinkers (de vrijwilligers van Blink), als dank voor hun inzet, weer een eindejaarsbijeenkomst gepland. Een ontmoeting onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Binnen ons werkgebied, hebben we drie locaties gekozen. Uiteraard krijgt u nog een persoonlijke uitnodiging per mail. Maar, de data zijn imiddels al bekend, dus bent u actief als vrijwilliger noteer dan alvast de volgende datum uit de regio waar u bij hoort:

Land van Cuijk: 19 november 2018 te Cuijk
Regio Uden/Boekel/Meierijstad: 29 november te Uden
Regio Oss e.o. 29 november te Oss 

(Mocht u niet kunnen kunt op de data in u regio, neemt u dan contact met ons op dan kunnen we u uitnodigen in een andere regio. Of geeft u het zelf aan). Locatie en tijden maken we bekend in de uitnodiging die jullie t.z.t. per mail ontvangen.
Uitnodiging voor vrijwilligers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Lieve oppas gezocht (4343)
Twee middagen per week, di en do

In Mariaheide zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op dinsdag- en donderdagmiddag tijd heeft om een lieve tweeling van 5 (en een broertje van 2) op te halen van school en samen bij hun thuis er te zijn tot het avondeten. Omdat moeder door ziekte van vader meer moet werken en vader door een immuunziekte erg vermoeid is en ziek thuis is, kunnen zij de hulp hard gebruiken. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger er is voor de kinderen zodat vader na zijn revalidatie uit kan rusten en er kan zijn voor de kinderen als hij (weer) genoeg energie heeft. Het is goed om te weten dat een van de tweeling last heeft van prikkelverwerking en behoefte heeft aan regelmaat en structuur. Ben jij de lieve, zorgzame vrijwilliger die wij zoeken? Reageer dan heel graag!

4343

Lees meer
Leer mij Uden kennen (4411)
Mannelijk rolmodel gezocht!
Voor een jongen (2002) wiens vader in Uden woont en waar hij in het weekend is, zoeken we een mannelijk rolmodel die hem op een prettige, ongedwongen manier Uden wil laten zien. Samen het dorp in, bioscoop, actief zoals fietsen, spelletje doen.. Heb jij in het weekend/op zaterdag een paar uur – eens in de twee weken – over om hem hierbij te helpen, zodat hij van jou leert en hij zijn verhaal kwijt kan?

4411
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »