Uitnodiging voor vrijwilligers

Ook dit jaar hebben we voor onze actieve Uitblinkers (de vrijwilligers van Blink), als dank voor hun inzet, weer een eindejaarsbijeenkomst gepland. Een ontmoeting onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Binnen ons werkgebied, hebben we drie locaties gekozen. Uiteraard krijgt u nog een persoonlijke uitnodiging per mail. Maar, de data zijn imiddels al bekend, dus bent u actief als vrijwilliger noteer dan alvast de volgende datum uit de regio waar u bij hoort:

Land van Cuijk: 19 november 2018 te Cuijk
Regio Uden/Boekel/Meierijstad: 29 november te Uden
Regio Oss e.o. 29 november te Oss 

(Mocht u niet kunnen kunt op de data in u regio, neemt u dan contact met ons op dan kunnen we u uitnodigen in een andere regio. Of geeft u het zelf aan). Locatie en tijden maken we bekend in de uitnodiging die jullie t.z.t. per mail ontvangen.
Uitnodiging voor vrijwilligers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Harde werker zoekt maatje (4312)
Er is meer dan werk!
Hou je ook van film of voetbal kijken, gamen, ergens heen of sporten? Dan zoek ik jou! Vanwege mijn lichte beperking heb ik (man,1993) niet altijd aansluiting bij leeftijdgenoten. Ik kan avonds of in het weekend, verder heb ik mijn rijbewijs dus mogelijkheden te over!

4312
Lees meer
Samen erop uit (4023)
Tuincentra of stad
Heb jij tijd en ga jij er met mij lekker op uit? Ik ben een vrouw (1952) en heb een ernstige vorm van Reuma. Buitenshuis iets doen of ondernemen is niet vanzelfsprekend. Ik ben op zoek naar iemand die er samen met mij op uit gaat, samen naar de stad, het tuincentrum of in eigen dorp een boodschap doen. Buitenshuis maak ik gebruik van een rolstoel.

HB-4023
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »