Uitnodiging voor vrijwilligers

Ook dit jaar hebben we voor onze actieve Uitblinkers (de vrijwilligers van Blink), als dank voor hun inzet, weer een eindejaarsbijeenkomst gepland. Een ontmoeting onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Binnen ons werkgebied, hebben we drie locaties gekozen. Uiteraard krijgt u nog een persoonlijke uitnodiging per mail. Maar, de data zijn imiddels al bekend, dus bent u actief als vrijwilliger noteer dan alvast de volgende datum uit de regio waar u bij hoort:

Land van Cuijk: 19 november 2018 te Cuijk
Regio Uden/Boekel/Meierijstad: 29 november te Uden
Regio Oss e.o. 29 november te Oss 

(Mocht u niet kunnen kunt op de data in u regio, neemt u dan contact met ons op dan kunnen we u uitnodigen in een andere regio. Of geeft u het zelf aan). Locatie en tijden maken we bekend in de uitnodiging die jullie t.z.t. per mail ontvangen.
Uitnodiging voor vrijwilligers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Chauffeur gezocht (4165)
Ontlasten moeder
Breng jij twee lieve, jonge kinderen (2011, 2013) naar de Nicolaasschool op dinsdag of donderdagochtend? Door de ziekte van moeder zijn de ochtenden voor haar erg zwaar. De school is vlakbij de woning van het gezin. Op donderdag gaat het ook om het wegbrengen van de jongste (2015) naar de opvang. Mocht je eerder willen komen om te helpen met het ochtendritueel dan is dat heel fijn, maar ook als je alleen kan wegbrengen is moeder hier heel erg mee geholpen! De school start om 8.30 uur.

HB-4165
Lees meer
Hulp bij sociale vaardigheden (3364)
Wekelijks 1 à 2 uur
Ouders van een liefdevol gezin zoeken een ondersteunende vrijwilliger voor hun 4 zonen, waarvan er enkele autisme hebben, die hun helpt met kennismaken met en leren van sociale vaardigheden en taal. Denk aan het samen spelen, naar de speeltuin en het contact met elkaar en mensen buiten het gezin. Dit kan met meerdere kinderen maar ook soms 1-op-1. Vanwege het kleine netwerk waarop het gezin terug kan vallen, zoeken wij jou!

3364
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »