Verras een mantelzorger

Er zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Ken jij iemand die voor een ander zorgt? Maak een klein gebaar voor deze topper lieverd en/of een kanjer.

Doe mee met MantelzorgNL en stuur een gratis Greetz-kaartje t.w.v. € 3,72 (kaart + envelop + postzegel) met persoonlijke boodschap! De postzegel wordt speciaal voor deze actie aangeboden door VVV-cadeaukaarten en apetito.

Ga nu naar https://www.dagvandemantelzorg.nl/greetz
Verras een mantelzorger
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vervoer gezocht (3388)
Ontlasten moeder
Voor een leuke gezellige rolstoelgebonden jonge vrouw (1998) zijn wij op zoek naar een chauffeur/chauffeuse. Moeder rijdt haar drie dagen in de week van Oss naar de dagbesteding in Nijmegen. Dit is erg intensief en het zou ontzettend ontlastend zijn als er iemand is die structureel een rit zou kunnen doen. Ook al is dit alleen maar heen of terug! Bij gebruik van eigen auto worden de kosten vergoedt.

Heen van Oss naar Nijmegen:
- Maandag om 12.00 uur
- Dinsdag om 9.00 uur
- Vrijdag om 9.00 uur

Terug van Nijmegen naar Oss
- Maandag om 15.30 uur
- Dinsdag om 12.30 uur
- Vrijdag om 12.30 uur


HB-3388
Lees meer
Gezelligheid (4223)
Wandelen, schaken, tuin
Samen wandelen, fietsen of schaken dat vind ik leuk! Omgaan met vrijetijd vind ik ( man 1980) lastig.wie helpt mij een handje om samen op te trekken? Jouw ideeen zijjn ook welkom. Ik hou van voetbal, sport, schaken en werken in de tuin. Ben jij die positieve man of vrouw die met mij de deur uit gaat? Maandagochtend tot 12 uur of op vrijdag of zondag.

HB-4223
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »