Vrijwilliger binnen de gemeente Meierijstad?

Meld je aan voor een gratis bioscoopbezoek!
Voor meer informatie ga naar www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag.
Vrijwilliger binnen de gemeente Meierijstad?
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vind jij het leuk om te zorgen (4401)
Helpende handen gezocht
Voor een man (1944) die een hersenstam infarct heeft gehad, veel op bed ligt en zelf weinig meer kan zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1x per 2 weken een middagje in huis kan zijn, zodat zijn vrouw ook even kan opladen en een middagje voor haar zelf heeft.Dit betekent dat als Mnr wakker is je hem helpt mee uit bed te komen en in de rolstoel begeleid en vervolgens samen lekker een kopje koffie drinkt een spelletje doet en of samen een kleine wandeling maakt met zijn elektrische rolstoel. Mnr kan nog met korte zinnen iets aangeven.Fijn als jij dit wil en kan doen, zodat zijn vrouw even kan opladen.

4401
Lees meer
Zorgzame vrijwilliger gezocht! (4286)
Alledaagse dingen & samen erop uit
Rustige, gezellige man (62) zoekt een vrijwilliger die hij op kan bellen om leuke dingen mee te doen maar ook om even zijn verhaal te doen. Als hij vragen heeft over alledaagse zaken waar hij zelf op dat moment niet uitkomt. Naast zijn werk rijdt hij met zijn auto overal naartoe maar vindt het gezelliger met z'n tweeën! Hij houdt van muziek als de Rolling Stones maar ook van een dagje weg of even naar de markt. Ben jij de betrouwbare, zorgzame vrijwilliger die hij zoekt? Reageer dan op deze vacature!

4286
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »