Vrijwilligerswerk Den Bosch onderbelicht

Sinds de zomer 2017 heeft de gemeente Den Bosch twee onderzoeken gedaan naar het vrijwilligerswerk, één over de tevredenheid van vrijwilligers (2017) en één naar de omvang van het vrijwilligerswerk (2018). Deze onderzoeken lijken in de welbekende bureaula te zijn verdwenen. Ze zijn onopvallend gepubliceerd. Bestuurlijk en publicitair is er geen aandacht aan besteed. Het gemeentebestuur ventileerde geen standpunt of zienswijze op de gevonden resultaten. Spijtig! Jaarlijks wordt er toch zo’n 9,5 miljoen uur werk verzet door vrijwilligers (6.000 fte's). Jammer!

Afgelopen december arrangeerden gemeente Den Bosch en Vrijwilligersnetwerk Galant een waarderingsavond voor vrijwilligers in het bestuurscentrum. Circa 200 mensen waren aanwezig en hadden een leuke avond. Spijtig genoeg schitterde het gemeentebestuur door afwezigheid. Jammer!

Het volledige artikel lezen? Klik hier.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezellig samen ondernemen (4347)
Alleen durf ik niet meer
Ik ben een lieve vrouw (1953) en ik zou het leuk vinden als iemand samen met mij op pad wil gaan mn in het weekend . Door geheugenproblemen ga ik niet meer echt de deur uit, maar ik zou dit wel heel erg graag willen! Samen lekker met een kopje koffie op het terras of een middagje weg lijkt me ontzettend leuk! Maar ook gewoon een rondje wandelen , naar een evenement of een activiteit, thuis. Eigenlijk maakt het mij niet zo veel uit, als we het samen maar gezellig hebben!
Lees meer
Vervoersvraag (4330)
Leuke betrokken chauffeur gezocht
Voor deze jongeman (2008) die door zijn beperking niet met de bus naar school kan, zoeken wij iemand die hem een aantal keren per week kan brengen (of ophalen) van Boekel naar Veghel, zodat zijn moeder ontlast wordt en wat meer aandacht kan besteden aan haar andere zoon. Alle hulp is welkom!

4330
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »