Vrijwilligerswerk iets voor jou?

Heb je altijd al het gevoel gehad dat je (nog) iets meer voor een ander wilt doen? Het er gewoon nog niet van is gekomen, omdat je niet goed weet hoe of wat? Je eigenlijk eerst wilt horen hoe dat bij anderen mensen gaat?

Laat je hier inspireren! Wij staan natuurlijk voor je klaar en helpen je graag met het vinden van een maatje.
Vrijwilligerswerk iets voor jou?
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Speelhulp gezocht (4215)
Woensdagmiddag of zaterdag
Dringend een speelhulp gezocht in Berghem!! Voor een gezin met 2 meiden (10 en 5 jr) zoeken we een speelhulp voor de woensdagmiddag of zaterdag. De oudste heeft adhd en heeft structuur en nabijheid nodig, dan blijft het gezellig. Ze houdt van creatieve dingen, bakken of met de hond wandelen. Medisch kennis is een pré vanwege een zieke huisgenoot. We zoeken een lief, zorgzaam, rustige vrouw die ook duidelijk kan zijn.

HB-4215
Lees meer
Gezelligheid (4229)
Praatje maken
Samen erop uit? Of af en toe een praatje maken, dan zoeken we jou. Ik ben een sociale, open man (1944) uit Oss en heb een CVA gehad, waardoor ik uitvalsverschijnselen heb, gebonden ben aan een rolstoel. Ik zou graag af een toe er samen op uit willen gaan en of een gezellig babbeltje met je maken? Vanwege mijn beperking is alleen lastig. Reageer dan kunnen we kijken of het klikt samen.

HB-4229
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »