Vrijwilligerswerk iets voor jou?

Heb je altijd al het gevoel gehad dat je (nog) iets meer voor een ander wilt doen? Het er gewoon nog niet van is gekomen, omdat je niet goed weet hoe of wat? Je eigenlijk eerst wilt horen hoe dat bij anderen mensen gaat?

Laat je hier inspireren! Wij staan natuurlijk voor je klaar en helpen je graag met het vinden van een maatje.
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Oppas gezocht (4219)
In huis of als gastgezin
Ik ben een alleenstaande moeder met vermoeidheidsklachten (1979) en ben op zoek naar iemand die op mijn jongste dochter (aug. 2017) wil passen. Ik sta er alleen voor en heb geen netwerk. Ik zou er graag af en toe eens op uit willen en wat tijd voor mezelf hebben. Al was het maar om een boodschap te doen of even lekker te wandelen. Oppassen kan bij mij thuis, maar ik kan mijn dochter ook naar iemand toe brengen als het niet te ver weg is. Ik heb geen rijbewijs. Mijn voorkeur gaat uit naar een oudere persoon, een soort van oma, die een beetje stabiliteit kan bieden en de situatie begrijpt.

HB-4219
Lees meer
Speelhulp (4298)
ondersteuning van moeder
Door een opeenstapeling van gebeurtenissen heeft deze alleenstaande oververmoeide moeder van 3 dochters, hulp nodig bij de begeleiding van haar jongste dochtertje (2012). Wie kan  eens in de week  met de kleine meid op stap  gaan of iets leuks met haar  gaan doen, zodat moeder even tijd heeft voor haarzelf. Ze zit in groep 2,  doet graag dingen samen,  houdt van dansen en knutselen en wil heel graag leren fietsen. Hou jij van kinderen en lijkt jou dit leuk om te doen, laat het ons dan weten.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »