Wens 2019

Wij wensen al onze vrijwilligers, hulpvragers en hun mantelzorgers en al onze andere relaties ...
EEN MOOI EN VERBINDEND 2019 

Wens 2019
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Help je mij omgaan met mijn emoties? (4434 )
Gesprekken ter ondersteuning maar ook gezelligheid!
Voor een spontane, gezellige en ondernemende vrouw (1976) zoeken we een vrouwelijke vrijwilliger met empathisch vermogen die haar zou kunnen helpen met het structureren van haar gedachten. Als ze niet prettig in haar vel zit kan mevrouw in herhaling vallen, het gesprek aan gaan met iemand die rustig naar haar kan luisteren en met haar meedenkt helpt haar heel erg. Het is fijn als je eens per drie weken (op een maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag) samen af kunt spreken en dat ze jou kan bellen indien ze hier behoefte aan heeft!

4434
Lees meer
Ben jij goed met mobiel/computer? (1039)
En/ of ga je mee naar het dorp?
Gezellige vrouw (1953) zoekt een vrijwilliger die met haar heel basaal wil leren hoe ze Whatsapp gebruikt op de mobiele telefoon en evt. ook haar wat leert hoe om te gaan met de computer. Daarnaast zou ze het heel fijn vinden om eens in de zoveel tijd even naar het dorp te gaan, een kopje koffie drinken, even winkelen. De beperkingen van mevrouw zijn zowel lichamelijk als geestelijk (hersenletsel waaronder verlamming door bloeding, lage intelligentie en versleten rug).

(1039)

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »