Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelligheid (4208)
Terras, fietsen, wandelen
Ik ben een vrolijke, gezellige spontane man (1967), houd van gezelligheid, terrasje, ijsje eten, buiten zijn, fietsen en wandelen, samen voetbal gaan kijken, uitstapjes, met de trein mee. Maar vanwege mijn verstandelijke beperking en autisme is mijn wereldje wat kleiner en ik vind het fijn als iemand tijd en aandacht voor mij heeft. Het fijnste voor mij is dat het iemand is die duidelijk en rustig is en rekening houdt met mijn tempo. Soms vind ik hulp bij het lezen of schrijven ook fijn Ik werk en ben op vrijdag middag vrij, een avond of in het weekend vind ik ook gezellig. Wie heeft er tijd voor mij?

HB-4208
Lees meer
Invulling vrije tijd + huiswerkbegeleiding
Voor leuke jongens (tweeling) 14 jr.
Voor een leuke jongenstweeling (2005) met autisme & adhd  zoeken we een vrijwilliger die 1-2 middagen in de week met de jongens 1-op-1 wil kijken naar hun planning en huiswerk en een stukje vrije tijd invulling.  Omdat ze op verschillende schoolniveaus zitten en de jongens hun eigen interesses hebben, kunnen ze daar ieder op zich jouw hulp bij gebruiken! Ook zou het super zijn om eens samen met hen te bekijken welke activiteiten je kunt ondernemen in je vrije tijd, denk aan sport, hobby’s of gezellig samen koken (i.p.v. voor de televisie). Vind jij het leuk om deze aardige jongens te helpen met het vergroten van hun structuur & zelfstandigheid, neem dan contact op!

4379
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »