Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelschap (4179)
Eenzaamheid
Mevrouw (1962) met NAH zit aan huis gebonden, doordat ze ook niet meer goed ter been is. Ze heeft behoefte aan gezelschap en iemand die met haar op pad gaat. Als jij het leuk vind om af en toe een kopje koffie met haar te drinken, meld je dan bij ons aan.

HB-4179
Lees meer
Lieve oppas gezocht (4343)
Twee middagen per week, di en do

In Mariaheide zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op dinsdag- en donderdagmiddag tijd heeft om een lieve tweeling van 5 (en een broertje van 2) op te halen van school en samen bij hun thuis er te zijn tot het avondeten. Omdat moeder door ziekte van vader meer moet werken en vader door een immuunziekte erg vermoeid is en ziek thuis is, kunnen zij de hulp hard gebruiken. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger er is voor de kinderen zodat vader na zijn revalidatie uit kan rusten en er kan zijn voor de kinderen als hij (weer) genoeg energie heeft. Het is goed om te weten dat een van de tweeling last heeft van prikkelverwerking en behoefte heeft aan regelmaat en structuur. Ben jij de lieve, zorgzame vrijwilliger die wij zoeken? Reageer dan heel graag!

4343

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป