Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Eenzaamheid (3804)
Invulling weekend
Welke rustige, aardige persoon wil in het weekend samen met mij (vrouw 1971) de stilte doorbreken. Ik hou van knutselen, spelletjes of met in mijn rolstoel ergens naar toe.

HB-3804
Lees meer
Oppas gezocht (4142)
1 op 1 samen spelen
Hoi! Ik ben een vrolijke, fantasierijke jongen uit 2008 met autisme. Omdat het voor mij lastig is om mee te gaan in een groep, zou het voor mij super fijn zijn als ik op maandag na school 1-op-1 met een lieve vrijwilliger kan spelen. Ik geniet hier enorm van! Vanaf december 2017 sluit mijn zusje (2013) er ook graag bij aan. Daarnaast willen papa en mama ook wel eens samen op pad. Als jij dan een keer op mij en/of mijn zusje zou kunnen passen, zou dat helemaal mooi meegenomen zijn!

HB-4142
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป