Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ben jij een man? (R32470)
Samen kleine klusjes doen?
Ik ben een man (1946) uit Zeeland, bekend met een verstandelijke beperking en daarnaast ook last van trillen en wat meer vergeetachtigheid. Ik zoek een vrijwilliger, het liefst een mannelijke vrijwilliger die samen met mij een praatje kan maken bij mij thuis en wat kleine klusjes in huis kan doen zoals bijv. een lamp vervangen. Daarnaast zou het fijn zijn als je ook eventueel samen met mij indien het nodig is, een ziekenhuis bezoek kan doen (hierin is het van belang dat je ook meeluistert en vragen stelt, indien dit wenselijk is). Dit ter ontlasting van mijn zus die verder alles regelt voor mij. Positief zijn, rust en duidelijkheid brengen en complimentjes geven zijn essentieel. Mijn tuin is mijn grote trots! Frequentie in overleg met elkaar.
Lees meer
Op zoek naar een gezelschapsmaatje (R3431)
Een lieve zorgzame gevoelige vrouw van 71 zoekt een Maatje om haar eenzaamheid te verminderen. Mevr. heeft een licht verstandelijke beperking met borderline EN dit weet ze door haar dosis humor wel te verbergen. Met name in het weekend zou zij graag met iemand op stap willen, even naar de winkels, een terras, samen struinen over de rommelmarkt! Heb je eens in de twee weken een paar uur tijd om op zaterdag of zondag?

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »