Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Leuk gezelschap gezocht (R37758)
Wil je met mij leuke dingen ondernemen?
Ik ben een vriendelijk, energiek en creatief meisje (2006) uit Oss en bekend met ADHD. Graag zoek ik gezelschap van een man/ vrouw tussen de 18 en 25 jaar om samen te kletsen en leuke dingen te doen. Het zou fijn zijn als je me kan helpen met vertrouwen opbouwen en het aangaan van sociale contacten. Mijn hobby’s zijn tekenen, dansen, muziek luisteren, zwemmen en zingen. Ik ben een echte paardenfan. Zie jij het zitten om wekelijks met mij af te spreken, dan maak ik graag kennis met je!
Lees meer
Buddy gezocht (R3323)
Gezelligheid, kletsen, rolmodel
Voor een meisje (2007) zoeken we een rolmodel/maatje die in overleg over dag/tijd/frequentie (vb. 1 keer per week of 2 weken) met haar leuke dingen wil doen. Omdat haar moeder het niet altijd lukt vanwege haar beperking dit meisje te geven wat ze nodig heeft, is een rolmodel/maatje heel fijn voor haar.

Samen leuke dingen doen: naar de manege, winkelen, wandelen, kletsen, fietsen, make-up/meidendingen! Ben jij enthousiast en tussen 25-30 ongeveer? Laat dan van je horen!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »