Over Blink

Waar wij voor gaan en hoe we dat doen.


Missie: waar gaan wij voor?
Blink maakt zich sterk voor een samenleving waarin iedereen kan participeren en mensen zich inzetten voor elkaar. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om te participeren, willen wij deze kwetsbare groep en hun mantelzorgers ondersteunen. Door mensen, die hulp nodig hebben en mensen die vanuit maatschappelijke betrokkenheid hulp willen bieden, met elkaar te verbinden, kunnen hulpvragers en vrijwilligers elkaar versterken en zinvoller aan de samenleving deelnemen.

Lees verder


Visie: hoe doen wij dat?
De hulpvrager staat centraal. Wij bieden een luisterend oor en brengen samen met de hulpvrager en zijn netwerk de hulpvraag goed in beeld. Wij betrekken het netwerk van de hulpvrager en eventuele professionals bij onze inzet. De vrijwilliger meldt zich aan bij Blink en krijgt alle mogelijkheid om zijn of haar wensen en talenten ten aanzien van vrijwilligerswerk kenbaar te maken. Bij het maken van een keuze uit de verschillende hulpvragen heeft de vrijwilliger de eerste stem. Wij ondersteunen en adviseren daarbij. Indien gewenst kunnen vrijwilligers bij ons via scholing de nodige deskundigheid opdoen om aan de hulpvraag te kunnen voldoen.

Lees verder


Blink is onderdeel van Ons welzijn. Wil je meer informatie over Ons welzijn klik dan hier.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelligheid (3736)
Handbiken en spelletjes
Ik ben een leuke vrouw uit 1980, bekend met NAH en woon zelfstandig. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger van ongeveer mijn leeftijd die af en toe iets leuks wil ondernemen. Zelf hou ik van fietsen/ handbiken, muziek luisteren, tv kijken en orgel spelen. Misschien kunnen we samen de stad in of een spelletje spelen?

HB-3736
Lees meer
Jonge vader zoekt steunvader (4280)
Opvoeden is leuk!
Welke vrijwilliger, ook vader, wil mij (man, 1987)  1 x per 1of 2 weken een paar uurtjes komen ondersteunen. Door mijn PTSS merk ik niet altijd waar onze lieve kinderen (2 en 1 jaar) behoefte aan hebben. Hierdoor kan mijn vrouw nooit weg. Ik werk hard aan mijn herstel en dit zou een heel positief onderdeel zijn dat mij vertrouwen geeft. Wil jij een bijdrage leveren?

4280
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »