Vrijwilligerswerk Brabant

Vrijwilligerswerk in Brabant

Ja! Ik wil vrijwilliger worden.


Wat fijn om jou hier op deze pagina te 'ontmoeten'.

Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail
naar: blink@ons-welzijn.nl. Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar blink@ons-welzijn.nl
.

Alvast bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen binnenkort contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Warm contact met luisterend oor gezocht! (R3394)
Samen activiteiten ondernemen
Ik – een 48-jarige vrouw uit Oss – ben op zoek naar iemand die samen met mij positieve activiteiten wil ondernemen. Ik ben spiritueel en creatief, sta graag in verbinding met anderen en neem geen blad voor de mond. Maak jij graag een praatje en sta je open voor anderen?
Lees meer
Rustig, begripvol maatje gezocht (R41876)
Samen leuke activiteiten ondernemen?
Ik ben een 10-jarige jongen uit Uden met een lichte verstandelijke beperking en met kenmerken van ADHD die graag op zoek is naar een maatje die er echt voor mij kan zijn. Zelf ben ik erg actief en kan snel reageren op impulsen om mij heen. Dit kan lastig zijn voor de omgeving, hoewel ik dit niet altijd zo bedoel. Ik zou het heel leuk vinden als jij samen met mij leuke activiteiten kan gaan doen.

Ik hou erg van voetballen, gamen, vissen, quad rijden en ik ben fan van Lewandowski. Ook sta ik open om samen met jou te onderzoeken wat we nog meer samen kunnen gaan doen. Je helpt me al heel erg door er gewoon voor mij te zijn!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »