Vrijwilligerswerk Brabant

Vrijwilligerswerk in Brabant

Ja! Ik wil vrijwilliger worden.


Wat fijn om jou hier op deze pagina te 'ontmoeten'.

Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail
naar: info@blinkuit.nl. Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar info@blinkuit.nl
.

Alvast bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen binnenkort contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger    Toestemmingsformulier vrijwilliger

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelligheid en een kop koffie (R12842)
Ben jij mijn ogen en geef jij mij structuur bij het huishouden?

Ik ben een vrouw(2000) bekend met een hartafwijking en ben aan 1 oog blind en met mijn andere oog zie ik 30%. Ik woon samen met mijn verloofde, ben graag actief bezig, sociaal  en zet me ook graag in voor anderen.

Ook zelf heb ik een vraag; kun jij mij helpen bij het structuur brengen in mijn huishouden, Ik ben wat chaotisch en door mijn slechte zicht, mis ik soms bijvoorbeeld bij het stofzuigen en andere taken hoeken. Ik doe het graag zelf, maar ben jij iemand die onder het genot van een kop koffie en wat gezelligheid mij de juiste tips en aanwijzingen kan geven.

Dat zou geweldig zijn! En help je mij enorm.

R12842
Lees meer
Leuk maatje gezocht (R3082)
Op naar de dierentuin....
Voor een gezellige, spontane, en stoere jonge meid (1999) met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een betrokken vrijwillig(st)er (tussen de 30  en 60 jaar) om leuke dingen mee te doen. Zij denkt aan een bezoek aan dierenpark ziezoo, terrasje pakken, koken en bakken of filmpje kijken of  gezellig een babbeltje maken. Zij is gebaat bij duidelijkheid en structuur. Moeder staat er alleen voor en het is voor deze dame belangrijk dat ze haar netwerk wat uitbreidt.


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »