Vrijwilligerswerk Brabant

Vrijwilligerswerk in Brabant

Ja! Ik wil vrijwilliger worden.


Wat fijn om jou hier op deze pagina te 'ontmoeten'.

Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail
naar: info@blinkuit.nl. Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar info@blinkuit.nl
.

Alvast bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen binnenkort contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger    Toestemmingsformulier vrijwilliger

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Advies en luisterend oor (4324)
Via de telefoon
Deze zelfstandig wonende man van 46 jaar is op zoek naar een mannelijke vrijwilliger die hem af en toe een luisterend oor kan bieden en hem kan adviseren als hij het even niet meer weet, met name op momenten dat hij in paniek is of dat hij zaken gestructureerd moet hebben. Na het opbouwen van een band, kan dit ook heel goed telefonisch. Meneer zou meer rust vinden als hij iemand zou kunnen bellen op moeilijke momenten. Daarnaast zou het natuurlijk leuk zijn om samen een keer op pad te gaan , maar dat heeft geen prioriteit.

4324
Lees meer
Lieve oppas gezocht (4343)
Twee middagen per week, di en do

In Mariaheide zijn we dringend op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op dinsdag- en donderdagmiddag tijd heeft om een lieve tweeling van 5 (en een broertje van 2) op te halen van school en samen bij hun thuis er te zijn tot het avondeten. Omdat moeder door ziekte van vader meer moet werken en vader door een immuunziekte erg vermoeid is en ziek thuis is, kunnen zij de hulp hard gebruiken. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger er is voor de kinderen zodat vader na zijn revalidatie uit kan rusten en er kan zijn voor de kinderen als hij (weer) genoeg energie heeft. Het is goed om te weten dat een van de tweeling last heeft van prikkelverwerking en behoefte heeft aan regelmaat en structuur. Ben jij de lieve, zorgzame vrijwilliger die wij zoeken? Reageer dan heel graag!

4343

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »